Tips για την βαφή μαλλιών στο σπίτι και πώς θα διαλέξεις το χρώμα που σου πάει!

Εδώ και κάποιες μέρες βρήκαμε όλες την βαφή μαλλιών που μας ταιριάζει! Εκείνη την βαφή που θα μας δώσει το τέλειο χρώμα μαλλιών χωρίς όμως να χρειαστεί να θυσιάσουμε την υγεία και την λάμψη των μαλλιών μας στον βωμό του τέλειου αυτού χρώματος. Ο λόγος για την νέα επαναστατική Keratin Color του Schwarzopf, την πρώτη βαφή με κερατίνη που περιποιείται την τρίχα κι εδώ θα βρεις όλα τα info (ΕΔΩ ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟ LINK ΤΟΥ ADVERTORIAL ΟΤΑΝ ΑΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΡΘΡΑ).

Και αφού λύσαμε το βασικό θέμα σε σχέση με την βαφή μαλλιών (το να βρεις την τέλεια βαφή είναι το μεγαλύτερο task) ας σου λύσουμε και καναδυό απορίες που φτάνουν κάθε τόσο στο mail μας σε σχέση με την βαφή μαλλιών!

Απορία no 1: Τι βήματα πρέπει να ακολουθήσω για να βάψω τα μαλλιά μου μόνη μου στο σπίτι και να έχω το ιδανικό αποτέλεσμα;
Η εφαρμογή της βαφής στο σπίτι είναι αρκετά απλή διαδικασία. Ωστόσο υπάρχουν πάντα μικρά tips που μπορούν να ακολουθήσουν οι γυναίκες, για να πετύχουν το τέλειο χρώμα γρήγορα και εύκολα στο σπίτι. Για καλύτερο αποτέλεσμα επιλέγουμε να εφαρμόσουμε τη βαφή σε άλουστα (2-3ων ημερών) και στεγνά μαλλιά. Με τον τρόπο αυτό, εξασφαλίζουμε ότι τα μαλλιά είναι απαλλαγμένα από κάθε ουσία που θα μπορούσε να εμποδίσει την εισχώρηση των χρωστικών πιγκμέντων της βαφής στο εσωτερικό της τρίχας ή να προκαλέσει τσούξιμο κατά την εφαρμογή. Ξεκινάμε τη διαδικασία της βαφής αρχίζοντας πάντα από το περίγραμμα του προσώπου. Δημιουργούμε λεπτές κάθετες χωρίστρες με τη μύτη του απλικατέρ και φροντίζουμε να εφαρμόζουμε κατά μήκος τους αρκετό προιόν. Έτσι επιτυγχάνουμε καλύτερη κάλυψη και πιο φωτεινό χρωματικό αποτέλεσμα.

Απορία no 2: Και με ποια κριτήρια διαλέγω το χρώμα;
Το πρώτο και σημαντικότερο βήμα για ένα πετυχημένο αποτέλεσμα, είναι για μια γυναικα να καθορίσει σωστά το φυσικό χρώμα μαλλιών της και με βάση αυτό να αποφασίσει πόσο επιθυμεί να το αλλάξει. Για την αποφυγή μιας απότομης και έντονης αλλαγής που δεν θα φαίνεται φυσική, συνιστούμε σταδιακή αλλαγή του χρώματος, σκουραίνοντας ή ανοίγοντας έως 3 τόνους από το τωρινό σας χρώμα. Πριν την τελική σας επιλογή σημαντικό είναι να λάβετε υπόψη σας την απόχρωση του δέρματός και των φρυδιών σας καθώς και το χρώμα των ματιών σας ώστε να μην υπάρχει πολύ έντονο contrast. Οι ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες ταιριάζουν με ψυχρές αποχρώσεις ενώ αντίθετα, οι σκουρόχρωμες επιδερμίδες συμπληρώνονται όμορφα από ζεστές αποχρώσεις, όπως αυτές που περιέχουν σκούρους καστανούς τόνους.
Θυμήσου: Για την καλύτερη επιλογή απόχρωσης να συμβουλεύεσαι πάντα το χρωματολόγιο του Keratin Color που θα βρεις στα καταστήματα καλλυντικών και στα Super Markets.

Απορία no 3: Κάθε πότε πρέπει να βάφω τα μαλλιά μου;
Ο χρόνος που απαιτείται ανάμεσα στις εφαρμογές εξαρτάται από τις διαφορετικές ανάγκες της κάθε γυναίκας. Για παράδειγμα, γυναίκες με μεγάλο ποσοστό λευκών ή με πολύ έντονες αποχρώσεις χρειάζοντα συνήθως πιο συχνή επανάληψη. Κατά μέσο όρο συνιστούμε την επανάληψη της εφαρμογής κάθε 3-4 εβδομάδες, αφού τα μαλλιά μακραίνουν περίπου 1 εκ. το μήνα.

16+2 υπερτέλειες αποχρώσεις για τα μαλλιά σου χάρη στην Keratin Color του Schwarzkopf! Θα τις βρεις σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών και super market!

Μάθε περισσότερα για την Keratin Color με ένα κλικ εδώ!Advertisement

Read More

And More