Το French balayage είναι η τεχνική στο χρώμα των μαλλιών που επιλέγουν τα πιο stylish κορίτσια του instagram. Τι πρέπει να ξέρεις!

Υπάρχει ένας άγραφος νόμος στον κόσμο της ομορφιάς: όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει τόσο το χρώμα των μαλλιών μας ανοίγει! Και είναι κάτι που μπορείς εύκολα να διαπιστώσεις με ένα πρόχειρο scroll down στο instagram και τους πιο ενημερωμένους λογαριασμούς. Κοινό σημείο αναφοράς; Όλα αυτά τα it girls που χειρίζονται τους πιο διάσημους λογαριασμούς στο instagram επιλέγουν ένα συγκεκριμένο χρώμα, ή καλύτερα, μια συγκεκριμένη τεχνική χρώματος, η οποία είναι η μεγαλύτερη τάση αυτή τη στιγμή! 

French balayage: ολοκαίνουργια τεχνική στο χρώμα των μαλλιών!

Μπορεί να έχεις ακούσει για το balayage αλλά το french balayage είναι κάτι εντελώς νέο! Γιατί ακριβώς πρόκειται και τι το κάνει ξεχωριστό; Καταρχάς, πρόκειται για μια τεχνική που εφαρμόζεται αποκλειστικά και μόνο από τους experts της L’Oréal Professionnel με σκοπό ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα ενώ επιτυγχάνεται σε δύο μόλις βήματα: 1) τέλεια εκτελεσμένο ξάνοιγμα και 2) εκτυφλωτική λάμψη!

Απαλό, sexy ή extreme; Διάλεξε το αποτέλεσμα που θες!

Κάθε γυναίκα είναι μοναδική με τις δικές της ξεχωριστές ανάγκες. Η L’Oréal Professionnel, λοιπόν, έχει φροντίσει να εξασφαλίσει ένα μοναδικό αποτέλεσμα french balayage για καθεμία από εμάς, ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμούμε! Πιο συγκεκριμένα: 

Το απαλό αποτέλεσμα είναι ιδανικό για εσένα που πρόκειται να κάνεις το πρώτο σου balayage, δεν θέλεις μεγάλη αλλαγή από τη φυσική σου βάση και όλα αυτά διατηρώντας πάντα την υγεία των μαλλιών σου!

Το sexy αποτέλεσμα είναι και το πιο αγαπημένο μας! Πρόκειται για ένα σοφιστικέ look που είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή επιλογή χρώματος: είναι έκφραση της θηλυκότητάς σου!

Last but not least, το extreme αποτέλεσμα είναι ιδανικό για σένα που θέλεις το απόλυτο ξανθό χρώμα και αναζητάς ένα δυναμικό look. 

Όποια εκδοχή του French Balayage κι αν επιλέξεις το σίγουρο είναι ότι το χρώμα των μαλλιών σου θα γίνει κέντρο της προσοχής αυτό το καλοκαίρι ενώ πρόκειται, όπως είπαμε, για το ίδιο χρώμα που έχουν στα μαλλιά τους τα πιο stylish κορίτσια του instagram. Για να αντλήσεις περισσότερη έμπνευση συγκεντρώσαμε παρακάτω μερικά από τα πιο αγαπημένα μας! 

Τα πιο ωραία french balayage του instagram!

@jesushair 

Οι σκούρες ρίζες της Jessica Alba σετάρονται δημιουργούν ένα πολύ ωραίο μπλεντάρισμα με τα μήκη και τις άκρες των μαλλιών σε αυτό το French balayage όπου το ένα χρώμα διαδέχεται υπέροχα το άλλο!

@sukiwaterhouse

Με μια πρώτη ανάγνωση δεν είναι εύκολο να διαχωρίσεις να εντοπίσεις το French balayage στα μαλλιά της Suki Waterhouse αλλά με μια πιο προσεκτική ματιά μπορούμε να εντοπίσουμε τις πολλές και πολύ διαφορετικές αποχρώσεις. 

@misstpw

Υπέροχες καραμελέ αποχρώσεις σε καρέ μήκος. Μας αρέσει πολύ!

@belenhostalet

Είναι ένα από τα διασημότερα it girls του instagram με ένα από τα τελειότερα French balayage που θα θέλαμε να δούμε και στα δικά μας μαλλιά!

Ποιο από τα παραπάνω look σου άρεσε περισσότερο; Όποια κι αν είναι η επιλογή σου μπορείς να το πετύχεις! Απλώς επίλεξε το κοντινότερο κομμωτήριο L’Oréal Professionnel, αφέσου στα χέρια των απόλυτων experts και απόκτησε το χρώμα μαλλιών που χαζεύεις παντού!

Read More

And More