Barbie rules!

Το αγαπημένο σου Steampod γίνεται ροζ και έχει την υπογραφή της Barbie!

Εναλλακτικός τίτλος: Barbie x Steampod: H πιο ροζ συνεργασία της χρονιάς… κάνει τα μαλλιά σου κουκλίστικα!

Το πάθος που έχεις με τα μαλλιά σου το γνωρίζω πολύ καλά, αφού κι εγώ ανήκω στο ίδιο “club”. Αν μάλιστα συνηθίζεις να τα ισιώνεις ή να δημιουργείς μόνη σου ανάλαφρους κυματισμούς, ανήκουμε και πάλι στην ίδια κατηγορία. Εκείνο που πρέπει όμως να σου αποκαλύψω είναι η εμμονή μου με το Steampod, που είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος και συνένοχός μου. Κι αν δεν το έχεις ήδη αποκτήσει ή δοκιμάσει, επιβάλλεται να το κάνεις το συντομότερο δυνατό. Πρόκειται για το απόλυτο αξεσουάρ που σε βοηθά να αποκτήσεις αμέτρητα looks με τη δύναμη του ατμού. Ίσια, σγουρά, με ανάλαφρες μπούκλες… ό,τι θέλεις! Μη σκέφτεσαι άλλο το δώρο που θα κάνεις στον εαυτό σου τις γιορτές λοιπόν… Σου έχω την πιο όμορφη, χαριτωμένη, υπέροχη, φανταστική και πρακτική ιδέα. Το συλλεκτικό Barbie x Steampod!!!! Ναι, ναι! Η αγαπημένη μας κούκλα, η Barbie που όλες λατρεύουμε, υπογράφει με έντονο ροζ το πιο τέλειο high tech gadget για τα μαλλιά σου. Για να γίνεις κι εσύ… μια κούκλα!

 

Τα τελευταία 10 χρόνια, αυτό το επαναστατικό εργαλείο styling έγινε περιζήτητο για κάθε γυναίκα που λατρεύει τα καλοχτενισμένα μαλλιά. Κι αν ανησυχείς για τη φθορά που προκαλεί στα μαλλιά σου, ειδικά αν είσαι από εκείνες που  χρησιμοποιούν εργαλεία styling συχνά, ήρθε η ώρα να κάνεις πάρτι. Ροζ πάρτι συγκεκριμένα, μιας και το Steampod της L’ Oréal Professionnel Paris εγγυάται Χ2 φορές πιο απαλά* μαλλιά 2Χ πιο γρήγορα* και με 91% λιγότερη φθορά της τρίχας**, χάρη στον ατμό αλλά και την ενσωματωμένη χτένα του.

Barbie loves your hair!
Barbie. To απόλυτο fashion και beauty icon. Πιθανότατα υπάρχει ολόκληρη συλλογή κρυμμένη στην ντουλάπα του παιδικού σου δωματίου. Από το 1959, εμπνέει τα κορίτσια, στηρίζει τα όνειρά τους, τα γεμίζει δύναμη και αυτοπεποίθηση και τα πείθει να ξεπεράσουν τον ίδιο τους τον εαυτό ώστε να γίνουν όλα όσα φαντάζονται: πριγκίπισσες, προεδρίνες, αστροναύτισσες, ακόμη και ζωολόγοι. Παράλληλα, ξεπερνά τις κοινωνικές διακρίσεις και μάχεται για την ελευθερία και το δίκαιο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως η Barbie πλέον μοιάζει με κάθε μία από εμάς.

Είμαι σίγουρη πως την έντυνες και χτένιζες τα μακριά της μαλλιά, που τώρα γίνονται έμπνευση, χαρίζοντας στο Steampod το εμβληματικό και αγαπημένο της χρώμα…
Ροζ. Το σύμβολο κάθε κοριτσιού.

 

Το Steampod γίνεται ροζ, γίνεται πιο λεπτό, πιο ελαφρύ, διαθέτει δοχείο νερού, περιστρεφόμενο καλώδιο και ενσωματωμένη χτένα. Και η Barbie σου κλείνει το μάτι 😉
Το προστατεύεις μέσα στη θερμοανθεκτική ροζ θήκη και μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου, για να δημιουργήσεις όλα τα αγαπημένα σου looks, από sleek ίσιο look μέχρι σφιχτές ή ανάλαφρες μπούκλες. Το Barbie x Steampod ήρθε για να γίνει το αγαπημένο σου αξεσουάρ μαλλιών. 

 

 

Barbie loves L’ Oréal Professionnel Paris…
Η συνάντηση δεν είναι καθόλου τυχαία. H Barbie και η L’ Oréal Professionnel Paris έχουν πολλά κοινά: Μοιράζονται τις ίδιες αξίες και προσεγγίζουν την πραγματικότητα και την καθημερινότητα με μια ξεχωριστή ματιά. Έχουν και οι δύο μεγάλη απήχηση στις γυναίκες που ακολουθούν τις τάσεις και τολμούν πολλά και διαφορετικά hairstyles. Είναι πρωτοπόρες και δεν συμβιβάζονται. Εσύ;

Οι δύο εμβληματικές μάρκες υμνούν την πολυμορφία στην ομορφιά και σου χαρίζουν τη δυνατότητα να γίνεις αυτό που ονειρεύεσαι. Μια δυναμική, επιτυχημένη, καλοχτενισμένη γυναίκα! Με καλύτερη φίλη σου την Barbie. Για πάντα!

Τι λες; Να φέρω το Barbie x Steampod μου να “παίξουμε” κομμωτήριο; 

Aναζήτησε το SteamPod x Barbie σε επιλεγμένα κομμωτήρια, καταστήματα καλλυντικών και online. Για ακόμη περισσότερες πληροφορίες κάνε click στο επίσημο site της L’ Oréal Professionnel και, φυσικά, μην παραλείψεις να κάνεις like στην Official Facebook σελίδα!

*εργαστηριακή δοκιμή, σε σχέση με ένα ισιωτικό εργαλείο χωρίς ατμό και το χτενάκι

**εργαστηριακή δοκιμή μετά από 15 εφαρμογές, σε σχέση με ένα ισιωτικό εργαλείο χωρίς ατμό και το χτενάκι