Το αξεσουάρ μαλλιών του Giambattista Valli βρίσκεται σίγουρα στο συρτάρι σου

Μπορεί η Εβδομάδα Μόδας να τελείωσε αλλά ακόμη ανακαλύπτω λεπτομέρειες που θέλω να μοιραστώ μαζί σου. Και σήμερα έχει σειρά ένα απροσδόκητο και πολύ απλό αξεσουάρ μαλλιών που χρησιμοποίησαν οι hairstylists στα παρασκήνια του Giambattista Valli που είμαι σίγουρη πως υπάρχει στο συρτάρι σου και μάλιστα σε αρκετά χρώματα και υφάσματα. 

Πρόκειται για την απλή, λεπτή κορδέλα. Στο show τα μαλλιά ήταν μαζεμένα σε χαμηλές αλλά και ψηλές αλογοουρές που στόλιζαν κορδέλες σε λευκό χρώμα. Είναι ο πιο απλός τρόπος να αναβαθμίσεις το minimal χτένισμα που πολύ αγαπάς αφού είναι πρακτικό και βολικό ειδικά στο γραφείο. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη cyn(dia) (@cyndiaharvey)

Αντί λοιπόν να χρησιμοποιήσεις λαστιχάκι χάρισε σε ένα μόλις λεπτό την τέλεια πινελιά στο hair look σου ακολουθώντας τους experts που δημιουργούν τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Εκτός από τον κλασικό τρόπο είδαμε και έναν ακόμη πιο ενδιαφέρον όπου τα μαλλιά είναι πιασμένα στη βάση αλλά στις άκρες με κορδέλες. Μπορείς να το αντιγράψεις ανεξάρτητα από το μήκος ή την φυσική τους υφή.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη cyn(dia) (@cyndiaharvey)

Υπεύθυνη για το look είναι η Cyndia Harvey που πρέπει να ευχαριστήσουμε για το πιο απλό και κομψό παράλληλα χτένισμα της σεζόν. 

Read More

And More