Το απλό 90’s χτένισμα που μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου σε λίγα λεπτά

Τα 90’s όσον αφορά στα χτενίσματα είναι και πάλι εδώ με το look της Jennifer Aniston στους πρώτους κύκλους των “Friends” να είναι η νέα μεγάλη αγάπη των it girls και celebrities. Κι αν σκέφτεσαι να το ζητήσεις από τον κομμωτή σου στο επόμενο ραντεβού, δεν υπάρχει λόγος μιας και πρόκειται για το πιο εύκολο, ανεπιτήδευτο και απλό look που θα δημιουργήσεις μόνη σου μέσα σε λίγα λεπτά. 

Το πιθανότερο είναι να μαζεύεις τα μαλλιά σου με τον συγκεκριμένο τρόπο, σχεδόν καθημερινά, αμέσως μόλις επιστρέφεις στο σπίτι από το γραφείο. Ναι, σωστά κατάλαβες, πρόκειται για το ατίθασο uodo με τις λεπτές και ατίθασες τούφες να ακουμπούν στο πρόσωπο. 

Οι celebrity hairstylists το λατρεύουν και το προτείνουν χωρίς δεύτερη σκέψη. Θεωρούν ότι είναι τέλειο τόσο για τις καθημερινές εμφανίσεις όσο και για τις βραδινές. Τον τελευταίο καιρό άλλωστε τα messy, ανεπιτήδευτα χτενίσματα έχουν κάνει την εμφάνιση τους ακόμη και στο κόκκινο χαλί κι εσύ απλά έχεις ξετρελαθεί που ξεφεύγουμε αργά μεν αλλά σταθερά από το υπερβολικά στυλιζαρισμένο ύφος στα μαλλιά. 

Instagram: @sofiarichiegrainge

Η χωρίστρα στη μέση του ταιριάζει πολύ μιας και χαρίζει μια boho πινελιά που ταιριάζει πολύ με την καλοκαιρινή διάθεση. Μην προσπαθήσεις να τιθασεύσεις όλες τις τούφες. Όσο πιο χαλαρό είναι τόσο το καλύτερο. 

Instagram: @ya______i

Το χαμηλό, κλασικό bun, με τις μπροστινές τούφες πάντα ελεύθερες θα σε σώσει. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μερικά pins και ελάχιστη ποσότητα ελαίου για να αποφύγεις τυχόν φριζάρισμα. 

Instagram: @coletteandlili

Κι αν έχεις φύτρες ακόμη καλύτερα. Αφήνεις όλα τα τουφάκια τόσο στο μπροστινό μέρος όσο και πίσω, στην ησυχία τους.

Instagram: @alexiiak

Η Kendall Jenner έκανε την αρχή και οι influencers ακολούθησαν. Σε τι ακριβώς αναφέρομαι; Στο bun που καταλήγει σε αλογοουρά. Χαλαρό, απλό και τέλειο ειδικά αν έχεις κόψει curtain bangs. 

Instagram: @tinvcb

To ίδιο ισχύει και για το πιο classy σινιόν. Είναι τέλεια ιδέα για την επόμενη βραδινή σου έξοδο. Και σε αυτή την περίπτωση ακολουθείς του κανόνα του ατημέλητου. Με τα χέρια σου και χωρίς άγχος μαζεύει τα μαλλιά σου απαλά, τα στερεώνεις με ένα claw clip ή pins αφήνοντας τη φράντζα ελεύθερη. 

Instagram: @hairinel

Η Kourtney Kardashian είναι μία από τις μεγαλύτερες fans του συγκεκριμένου 90’s hair look και εκείνη που το υιοθετεί εδώ και καιρό. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να το αντιγράψεις ακόμη κι αν έχεις κόψει τα μαλλιά σου σε bob. 

Read More

And More