Το blonde shag της Miley Cyrus είναι η έμπνευση που έψαχνες

Λίγο πριν έρθει και επίσημα το φθινόπωρο ετοιμάζεσαι για μια αλλαγή στα μαλλιά σου. Έχουν ταλαιπωρηθεί άλλωστε από τον ήλιο και τη θάλασσα και αυτό σημαίνει πως πρέπει να τα κόψεις λιγάκι ή και περισσότερο αν είσαι έτοιμη. Κι αν δεν έχεις ακόμη αποφασίσει το νέο look που θα υιοθετήσεις εγώ είμαι εδώ με απίθανες προτάσεις τόσο στο μήκος όσο και το ύφος ή το χρώμα. 

Το σημερινό hair inspo έρχεται από την Miley Cyrus και είναι στ’ αλήθεια υπέροχο. Αν και η star μας έχει συνηθίσει σε εκκεντρικά κουρέματα, χτενίσματα και αποχρώσεις αυτή τη φορά εντυπωσιάζει. Έκοψε τα μαλλιά της σε ένα υπέροχο shag, look που συζητείται πολύ τους τελευταίους μήνες και τα έβαψε platinume blonde που αναδεικνύει το look με τον ωραιότερο τρόπο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miley Cyrus (@mileycyrus)

Στο post που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μπορείς να δεις το νέο της κούρεμα. Τα μαλλιά της είναι φυσικά σπαστά που σημαίνει πως το συγκεκριμένο κούρεμα δεν χρειάζεται υπερβολικό styling. Δείχνει υπέροχο ακόμη ακόμη και με ένα απλό στέγνωμα. Από εμένα είναι ναι. 

Read More

And More