Το matchy colorful hair look του οίκου Loewe θα σου φτιάξει τη μέρα

Κάθε σεζόν, χωρίς καμία εξαίρεση, στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι βλέπουμε τα πιο εντυπωσιακά beauty looks. Και τα πιο ανατρεπτικά κάποιες φορές. Backstage άλλωστε βρίσκονται πάντα οι διασημότεροι και πιο ταλαντούχοι make up artists και hairstylists όπως είναι για παράδειγμα ο θρυλικός Guido Palau που μας έχει χαρίσει μερικά από τα πιο εμβληματικά looks τις τελευταίες δεκαετίες. Και συνεχίζει, με χτενίσματα, χρώματα και κουρέματα που γίνονται θέμα συζήτησης.

Στο Παρίσι όπου βρίσκεται για την Εβδομάδα Μόδας της επόμενης σεζόν, δημιούργησε το πιο χαρούμενο και εξεζητημένο hair look που θα σου φτιάξει τη διάθεση. Έβαψε τα μαλλιά των μοντέλων σε ροζ, τιρκουάζ, μοβ του αμέθυστου και ροδακινί αποχρώσεις που χάρισαν μια φουτουριστική όψη στο αυστηρό mushroom cut.   

Το χρώμα στα μαλλιά είναι matchy με τις δημιουργίες του οίκου. Αυτή άλλωστε ήταν και η έμπνευση του Palau. “Τα μαλλιά είναι αξεσουάρ ακριβώς όπως μια τσάντα και μπορεί να τα αλλάζει η γυναίκα όσο συχνά θέλει” λέει ο celebrity hairstylist. Πρόκειται φυσικά για ημιμόνιμη βαφή μαλλιών που μπορείς να δοκιμάσεις άμεσα. 

Photos: Splash

Read More

And More