Το νέο κούρεμα της Kate Middleton κόστισε 700 κάτι ευρώ! Δες λεπτομέρειες!

Πριν καναδυό βδομάδες η Kate Middleton έγινε είδηση για το ολοκαίνουριο χρώμα στα μαλλιά της, την ταρταρούγα (την οποία εδώ υπεραναλύσαμε με τον Νικόλα Βιλλιώτη). Και αυτή την εβδομάδα η Kate ξαναγίνεται είδηση για το ολοκαίνουριο κούρεμά της (που η αλήθεια είναι πως δεν είχα καταλάβει πως είχε κάνει μέχρι που έπεσα πάνω σε ένα άρθρο της Grazia που έδινε λεπτομέρειες).

Σύμφωνα με την Grazia, λοιπόν, η Kate Middleton έκανε το “The Method” haircut του Rossano Ferreti που κοστίζει 600 λίρες, δηλαδή, κάτι περισσότερο από 700 ευρώ! Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι πολύ διάσημη στο εξωτερικό και αν αναρωτιέσαι γιατί μπορεί να κοστίζει ένα μηνιάτικο έχω δύο πιθανές αιτιολογίες:
Α) Ο Rossano Ferreti είναι κομμωτής της Angelina Jolie και της Salma Hayek, οπότε το κόστος ενός κουρέματος προσαρμόζεται στο δικό τους μισθό. Και αν το σκεφτείς κατ’ αναλογία είναι σαν να πληρώνουμε εμείς 10 ευρώ.
Β) Η τεχνική αυτή είναι πολύ ιδιαίτερη και χρονοβόρα και στην περίπτωση της Kate Middleton πήρε 6 ολόκληρες ώρες!

Όσον αφορά το ίδιο το “The Method” haircut είναι κάτι που εφαρμόζεται και στα 20 κομμωτήρια που διαθέτει παγκοσμίως ο Rossano Ferreti, ενώ τα μαλλιά δεν κόβονται μόνο οριζόντια αλλά και κάθετα με πολύ γρήγορες κινήσεις. Στην Grazia ο κομμωτής των stars κάνει λόγω για μια ψαλιδιά ανά 3 δευτερόλεπτα και συμπληρώνει: “Το αποτέλεσμα του κουρέματος αυτού είναι να μην φαίνεται πως έχεις κόψει τα μαλλιά σου αλλά να φαίνεται πως έχεις κάνει μια μεγάλη αλλαγή που κανείς, όμως, δεν μπορεί να εντοπίσει!”.

Και είναι το σημείο στο οποίο συμφωνώ απόλυτα με τον guru των μαλλιών: γιατί εγώ βλέποντας την Kate Middleton δεν εντόπισα καμία αλλαγή στο κούρεμά της και φυσικά θα προτιμούσα να διαθέσω τα 700 κάτι ευρώ αλλού!

Read More

And More