Το πιο κομψά -και “ασφαλή”- χτενίσματα για το βράδυ της Ανάστασης

Η βραδιά της Ανάστασης πλησιάζει και το beauty look που θα υιοθετήσεις πρέπει να είναι κομψό, λιτό, με μια soft glam πινελιά αλλά και ασφαλές. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Ότι σωστό είναι να μαζέψεις τα μαλλιά σου ώστε να αποφύγεις τις κακοτοπιές και κυρίως τα ατυχήματα με τις λαμπάδες που υπάρχουν γύρω σου. 

Η καλύτερη ιδέα είναι ένα τέλειο updo, ψηλό ή χαμηλό και με twist που θα το κάνουν ξεχωριστό ειδικά αν έχεις σκοπό μετά το οικογενειακό γεύμα μετά την Ανάσταση έχεις σκοπό να βγεις. 

Celebrities και it girls έχουν υιοθετήσεις υπέροχα χτενίσματα που θα σε εμπνεύσουν. Και το πιο εντυπωσιακό είναι ότι μπορείς να τα δημιουργήσεις μόνη σου μέσα σε λίγα λεπτά. 

Instagram: @hairbyadir

Ο celebrity hairstylist Adir Abergel δημιούργησε στην Rooney Mara, ένα sleek, σφιχτό και πολύ ψηλό updo που αναβαθμίζει το beauty look σου με τον πιο απλό τρόπο. Εσύ απλά θα μαζέψεις τα μαλλιά σου σε μια αλογοουρά, αφού προηγουμένως έχεις απλώσει κρέμα φορμαρίσματος και σπρέι λάμψης στην κορυφή. Στη συνέχεια γυρνάς την αλογοουρά γύρω από τον άξονα της και τη στερεώνεις με pins. 

Instagram: @alexachung

Retro: Η Aleca Chung αγαπάει πολύ τα retro χτενίσματα και το συγκεκριμένο είναι εξεζητημένο και τέλεια ιδέα για το βράδυ της Ανάστασης. Η χωρίστρα στο πλάι έχει κυματισμούς και στολίζεται με pins. Τα μαλλιά της είναι μαζεμένα σε ένα απλό και ανεπιτήδευτο μικρό κότσο.

Instagram: @rebeccacorbinmurrey

Double Bun: Ένα κότσος στην κορυφή και ένας ακόμη στο κέντρο του πίσω μέρους με την άκρη ελεύθερη. Η Florence Pugh σε εμπνέει με το νεανικό και χαριτωμένο χτένισμα. 

Instagram: @mararoszak

Ballerina bun: Κλασικός και κατάλληλος για όλες τις περιστάσεις και ώρες της ημέρας. Πρόκειται για το χαμηλό και minimal κότσο που λατρεύουν οι hairstylists και υιοθετούν οι stars ακόμη και στο κόκκινο χαλί. 

Instagram: @leoniehanne

Ανεπιτήδευτο και glam ταυτόχρονα το bun της Leonie Hanne είναι από τα πιο εντυπωσιακά. Μπορείς να το αντιγράψεις αν έχεις μεσαίου μήκους ή μακριά μαλλιά. Μαζεύεις τα μαλλιά σου σε μια χαμηλή αλογοουρά, τη στρίβεις και την στερεώνεις με τσιμπιδάκια αφήνοντας μια μικρή τούφα ελεύθερη.  αλογοουρά σου 

 

 

 

Read More

And More