Το πρώτο επίσημο χτένισμα της Rihanna από όταν άλλαξε τα μαλλιά της!

Θεωρητικά, αν έχεις πάρει την απόφαση να ξυρίσεις μια πλευρά του κεφαλιού σου (το οποίο έχει όνομα, λέγεται undercut και για περισσότερα info σε παραπέμπω εδώ!) έχεις χάσει και μέρος της θηλυκότητάς σου. Α! Κι επιπλέον δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα με τα μαλλιά σου.

Θεωρητικά! Γιατί αν είσαι η Rihanna μπορείς να φέρεις τα πάντα στα μέτρα σου. Το θέμα εδώ είναι το top knot της Rihanna, το οποίο είναι το πρώτο επίσημο χτένισμα που κάνει από την τελευταία αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της, δηλαδή από αυτή τη μέρα.

Η Rihanna πιάνει τα μαλλιά της σε top knot, εμφανίζεται με αυτό στην πρεμιέρα της ταινίας “Battleship” και δείχνει κούκλα!

Το tip που μπορείς να κρατήσεις εδώ και για το δικό σου top knot είναι να μην πιάσεις όλα τα μαλλιά επάνω αλλά να κάνεις μια έντονη χωρίστρα στο πλάι και να αφήσεις μια τούφα να πέσει στο πρόσωπό σου. Είναι sexy!

Και φυσικά, για να έχει όγκο το top knot σου μην ξεχνάς το μυστικό με την… κάλτσα! Ναι, ναι! Ή το παλιό χαλασμένο σου καλσόν. Πώς; Σε περίπτωση που σου έχει διαφύγει, κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More