Το sleek bun είναι το πιο αγαπημένο χτένισμα των influencers και αυτά είναι τα μυστικά για το πετύχεις

Αν ακολουθείς τους σωστούς λογαριασμούς στο instagram (:P) θα έχεις διαπιστώσει από ένα απλό scroll down ότι οι influencers έχουν κάτι κοινό: όχι μόνο πρόσβαση στα πιο iconic κομμάτια οίκων αλλά και το ίδιο sleek σινιόν

Πρόκειται για αυτό το σινιόν που είναι αρκετά λαμπερό, έχει χωρίστρα στη μέση και είναι πιασμένο χαμηλά στον αυχένα. Γιατί οι influencers το αγαπούν τόσο; Υπάρχουν τρεις διαφορετικοί λόγοι/εξηγήσεις που συμβαίνει αυτό: 

1.Είναι ιδανικό για second day hair. Αν δεν έχεις διάθεση να λουστείς, μπορείς να κάνεις αυτό το χτένισμα και με την βοήθεια και των κατάλληλων προϊόντων να καμουφλάρεις τη λιπαρή ρίζα των μαλλιών σου. 

@haileybieber

2.Είναι τέλεια λύση για να απλώσεις μάσκα μαλλιών και να την αφήσεις εκεί για θρέψη! Μάλιστα, για το συγκεκριμένο tip είχε μιλήσει πολύ πρόσφατα και η Hailey Bieber σε συνέντευξή της στο Sheerluxe όπου είπε συγκεκριμένα: “Αυτό είναι το αγαπημένο μου χτένισμα τις περισσότερες φορές γιατί απλώνω στα μαλλιά μου περίπου τέσσερα διαφορετικά έλαια ή μάσκες και μου αρέσει να αφήνω τα προϊόντα να απορροφηθούν. Θα βάλω πολλά- καστορέλαιο, λάδι καρύδας καθώς και τα προϊόντα του Christophe Robin που έχουν πολύ καταπραϋντική φόρμουλα. Μου αρέσει να φορτώνω τα μαλλιά μου με ενυδατικά προϊόντα, να τα πιάνω σε ένα bun για δύο μέρες και να αφήσω τα συστατικά να απορροφηθούν”. 

@misstpw

3.Είναι το αγαπημένο χτένισμα των skincare addicts, και αν είσαι skincare addict θα ξέρεις γιατί! Γιατί έτσι απομακρύνεις τα μαλλιά από το πρόσωπό σου και από τη μια μπορείς να εστιάσεις στο skincare routine σου χωρίς να έχεις τα μαλλιά σου να στέκονται εμπόδιο, ενώ από την άλλη, αφού έχεις ολοκληρώσει την ρουτίνα σου μπορείς να απολαύσεις το αποτέλεσμα στον καθρέφτη σου και σε μερικές selfie που θα τραβήξεις!

 @monikh

@carodaur

Πώς θα πετύχεις το τέλειο second day hair sleek σινιόν!

@misstpw

Μπορεί να φαίνεται απλό, αλλά αυτό το χτένισμα απαιτεί πολύ συγκεκριμένη τεχνική ώστε όλα τα μαλλιά να δείχνουν στη θέση τους και να μην πετάνε τριχάκια! Αν, λοιπόν, έχεις ξυπνήσει ένα πρωί, δεν έχεις διάθεση να λούσεις τα μαλλιά σου και θέλεις να κάνεις αυτό το χτένισμα, ιδού τα βήματα που μπορείς να ακολουθήσεις!

Βήμα 1: κάνε χωρίσματα στις ρίζες των μαλλιών σου και ψέκασε με ένα dry shampoo που θα απορροφήσει τη λιπαρότητα. Είναι σημαντικό αφού ψεκάσεις να τρίψεις απαλά τις ρίζες των μαλλιών σου με τις άκρες των δαχτύλων σου έτσι ώστε να μην μείνουν λευκά σημάδια. Klorane Dry Shampoo, €8.50.

Βήμα 2: πάρε ένα προϊόν σε μορφή πομάδας και τρίψε αρκετή ποσότητα ανάμεσα στις παλάμες σου ώστε το προϊόν να “ζεσταθεί” και να απλωθεί καλύτερα. Έπειτα, πέρασέ το στα μαλλιά σου ακολουθώντας την φορά που τους έχεις δώσει με την χωρίστρα. Matte Pomade Ouai, Sephora, €30.20. 

Βήμα 3: κάνε την χωρίστρα στη μέση και χτένισε τα μαλλιά σου με μα μεγάλη βούρτσα ώστε να στρώσουν σωστά. Βούρτσα μαλλιών Marlies Moller, €31.30.

 

Βήμα 4: πιάσε τα μαλλιά σου σε ένα χαμηλό, σφιχτό σινιόν. Μιας και το σινιόν σου θα είναι σφιχτό, προτίμησε μεταξωτά λαστιχάκια που δεν σπάνε την τρίχα. ARTEM LUXE Mulberry Silk Skinnie Scrunchies, In Beauty Pharma, €20.00/3τμχ.

 

Read More

And More