Τώρα υπάρχει βούρτσα που δονείται όταν χτενίζεις τα μαλλιά σου λάθος!

Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ συνεπής με τα μαλλιά μου. Δεν τα πολυταλαιπωρώ, δεν τα… καθολουβάφω (!) και δεν κάνω ιδιαίτερο styling. ΄Ομως, έχω μια πολύ κακή συνήθεια που αρκεί για να υπερκαλύψει όλα αυτά τα καλά και την φροντίδα που κάνω στα μαλλιά μου: τα βουρτσίζω άτσαλα τόσο που πονάνε- ταλαιπωρούνται- σπάνε.

Και φαίνεται πως δεν είμαι η μόνη! Γιατί, πώς αλλιώς αποφάσισε ένα τόσο huge brand φροντίδας μαλλιών όσο είναι η Kerastase, να λανσάρει μια ειδική βούρτσα η οποία όταν χτενίζεσαι λάθος δονείται!

Η συγκεκριμένη βούρτσα συνδέεται με το κινητό σου και μέσω ενός application βγαίνουν στοιχεία για την κατάστασή τους, πόσο υγιή είναι, πόσο τα ταλαιπωρείς κλπ. Λέγεται Kerastase Hair Coach και πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της το 2017 στο Consumer Electronic Show που θα γίνει στο Las Vegas (εκεί θα αποκαλυφθεί και μια δεύτερη συσκευή η οποία επίσης συνδέεται με το κινητό σου και σε σώζει από τα σπυράκια! Περισσότερα info θα δεις εδώ).

Η συγκεκριμένη βούρτσα θα διατίθεται προς πώληση από τα μέσα της χρονιάς και θα κοστίζει 160 λίρες. Στην Ελλάδα πρόκειται να έρθει στα μέσα του 2017, δεν είναι γνωστή ακόμη η τιμή της αλλά εν τω μεταξύ μπορείς να μαζεύεις ήδη χρήματα και να κάνεις κλικ εδώ και να δεις τις 7 βασικές χτένες και πώς θα διαλέξεις τη σωστή!

Read More

And More