Τρεις νέες ιδέες για μακιγιάζ και μαλλιά για να αντιγράψεις! Κατευθείαν από το Φεστιβάλ Βενετίας!

Bring glam back! Αυτό ήταν το σύνθημά μας από την στιγμή που αρχίσαμε να περνάμε τις εβδομάδες, τη μια μετά την άλλη, στο σπίτι μας φορώντας φόρμες. Ο καιρός πέρασε και το Φεστιβάλ Βενετίας είναι το πρώτο red caret event στην μετά- καραντίνα εποχή όπου οι διάσημες εμφανίζονται στο κόκκινο χαλί με τα πιο εντυπωσιακά beauty looks τα οποία μας δίνουν έμπνευση και για τα δικά μας. Και αν δεν έχουμε κάπου τόσο επίσημα να πάμε, αυτά τα beauty looks μπορούμε απλώς να τα χαζεύουμε γιατί είναι το glam που αναζητούσαμε όλους τους προηγούμενους μήνες και επιτέλους επέστρεψε!

Ο οίκος Giorgio Armani Beauty επιμελήθηκε το μακιγιάζ των παρακάτω καλεσμένων και όλα τα looks ήταν υπέροχα. Ας τα δούμε αναλυτικά!

Natasha Andrews

Sleek σινιόν με χωρίστρα στη μέση, λαμπερή, σχεδόν ημιδιάφανη επιδερμίδα και shimmering σκιά στα μάτια που δίνει φως για την Natasha Andrews.

Cate Blanchett

Η υπέροχη Cate Blanchett με peachy χείλη και ζυγωματικά στους ίδιους τόνους αλλά και ένα χτένισμα που επικεντρώνεται στον όγκο στην κορυφή.

Madalina Ghenea

Ultra sexy beauty look για την ηθοποιό που μας θύμισε πόσο ακαταμάχητο είναι το smokey eyes! Μας άρεσε, επίσης, πολύ το ματ κραγιόν που κινήθηκε πολύ κοντά στις αποχρώσεις του ρούχου της και η flip χωρίστρα στα μαλλιά που ενίσχυε το sexiness της εμφάνισης!

Read More

And More