Βάφεις τα μαλλιά σου; Αυτή είναι η νέα σειρά που θα λατρέψεις!

Κάθε φορά που βγαίνω από το κομμωτήριο είμαι ενθουσιασμένη με τα φρεσκοβαμμένα μαλλιά μου: λεία, απαλά, λαμπερά και μια υγιής τρίχα που… surpise, surprise (!) δεν διαρκεί περισσότερο από ένα επαγγελματικό μανικιούρ. Γιατί από την δεύτερη κιόλας εβδομάδα πρέπει να έρθω αντιμέτωπη με το ερασιτεχνικό στιλ μαλλιών μου.

Βέβαια, από την άλλη, ευθύνομαι για το γεγονός ότι δεν μένω πιστή στην υπόσχεση που έχω δώσει α) στον κομμωτή μου και β) στον εαυτό μου. Έτσι, πολύ γρήγορα οι μάσκες προστασίας χρώματος αντικαθίστανται από προϊόντα styling (μεταξύ μας, περισσότερο με ενδιαφέρει αν στρώνει σωστά το σινιόν!).

Αν στα παραπάνω αναγνωρίζεις κάτι από τον εαυτό σου, τότε αυτό το beauty νέο που έχω να μοιραστώ μαζί σου θα σε ευχαριστήσει πολύ: το Pantene Pro-V λανσάρει τώρα μια σειρά περιποίησης μαλλιών που συνδυάζει προστασία χρώματος και τέλειο styling!

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την σειρά Pantene Pro-V Color Protect που αποτελείται από δύο μικρότερες σειρές: Color Protect & Απαλότητα και Color Protect & Όγκος ανάλογα με τις ανάγκες της τρίχας αλλά και τι θέλουμε να πετύχουμε στο styling.

Ακατάστατη περιποίηση: το κάνουμε όλες!
Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2010 σε δείγμα 2.500 γυναικών από την LM Marketing & Research αποδείχθηκε ότι ενώ οι περισσότερες γυναίκες συμφωνούν ότι τα βαμμένα μαλλιά τους χρειάζονταν ειδικά προϊόντα περιποίησης, μόνο το 50% τελικά ακολουθεί «πρόγραμμα» περιποίησης για βαμμένα μαλλιά. Το άλλο 50% είτε δεν χρησιμοποιεί προϊόντα περιποίησης για βαμμένα μαλλιά, είτε τα χρησιμοποιεί σποραδικά, για παράδειγμα, μόνο τις εβδομάδες αμέσως μετά τη βαφή ή όταν το χρώμα έχει αρχίσει να ξεθωριάζει. Ένας σημαντικός λόγος που συμβαίνει αυτό είναι γιατί οι γυναίκες δεν μπορούν να πετύχουν το τελικό αποτέλεσμα στο στυλ που επιθυμούν. Το ένα τρίτο όσων απάντησαν στην έρευνα, παραπονέθηκαν ότι τα προϊόντα για βαμμένα μαλλιά δεν δίνουν όγκο, ενώ σχεδόν το ένα τέταρτο (23%) δήλωσε ότι δεν βοηθούν ώστε τα μαλλιά τους να είναι πιο λεία ή να φριζάρουν λιγότερο.

Μερικά από τα αγαπημένα μας
Με τη νέα σειρά Pantene Pro-V Color Protect όλα τα παραπάνω αλλάζουν! Δύο από τα αγαπημένα προϊόντα που δοκίμασα και νομίζω θα αγαπήσεις είναι και τα εξής:

Η συμπυκνωμένη μάσκα προστασίας χρώματος προστατεύει το χρώμα για έως και οκτώ εβδομάδες.


Spray conditioner άμεσης προστασίας και λάμψης. Ψεκάζεται σε νωπά μαλλιά και δεν ξεβγάζεται. Extra tip: μυρίζει υπέροχα. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν… άρωμα μαλλιών!

Read More

And More