Βάλε στα μαλλιά σου αλουμινόχαρτα για να έχεις αυτούς τους sexy κυματισμούς! Δες την τεχνική βήμα- βήμα!

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσα fashion shows κι αν περάσουν (ξανά!) μπροστά από τα μάτια μας, πάντα θα λατρεύουμε τα beach waves! Και όσο πιο φυσικά, όταν δηλαδή εξασφαλίζουν αυτό το εφέ σαν να στέγνωσαν όντως τα μαλλιά σου μετά από μια βουτιά στη θάλασσα, τόσο το καλύτερο!

Στο τελευταίο show της Monique Lhuillier, λοιπόν, στο πλαίσιο του New York fashion week και της σεζόν Fall/Winter 2016, είδαμε μια τέλεια τεχνική με αλουμινόχαρτο που εξασφαλίζει ακριβώς αυτό το εφέ. Και παρακάτω σου έχουμε όλα τα info για να αντιγράψεις!

Έμπνευση:
Για να αντισταθμίσει την ψυχεδελικά θηλυκή συλλογή της Monique Lhuillier, ο Bob Recine δημιούργησε απαλούς κυματισμούς για ένα 70s look με μοντέρνα αίσθηση.
Απόκτησε το look!


– Προετοίμασε τα νωπά μαλλιά με ένα κοκτέιλ από Moroccanoil Treatment και Moroccanoil Volumizing Mousse.

– Έπειτα, πάρε μία πολύ λεπτή τούφα και ψέκασε την με Moroccanoil Luminious Hairspray. Δημιούργησε ένα σχηματισμό S και πιάσε το στα μαλλιά με τσιμπιδάκια. Συέχισε ώσπου όλα τα μαλλιά να είναι πιασμένα.

– Μετά, τοποθέτησε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο σε κάθε τούφα και στέγνωσε τα μαλλιά με το Moroccanoil Ceramic Hair Dryer. Ο ζεστός αέρας θα κρατήσει τον επιθυμητό κυματισμό.

– Μόλις τα μαλλιά είναι στεγνά, αφαίρεσε τα τσιμπιδάκια και τα αλουμινόχαρτα. Διαχώρισε τα μαλλιά με απαλές κινήσεις για να δημιουργηθεί ο χαλαρός κυματισμός.

– Εφάρμοσε μικρή ποσότητα Moroccanoil Smoothing Lotion για να ολοκληρώσεις το χτένισμα.

Read More

And More