Βρήκαμε το τελειότερο εργαλείο για να έχουμε το sexy χτένισμα των Αγγέλων της Victoria Secret!

Εμείς εδώ στο beauty έχουμε αυτή την πολύ ωραία και ανακουφιστική θεωρία: αφού δεν μπορούμε να έχουμε το σώμα των Αγγέλων της Victoria Secret ας έχουμε τα μαλλιά τους!

Γιατί αυτά τα χαρακτηριστικά τους beach waves που κάνουν καριέρα στην Ελλάδα και ως κυματισμοί είναι πολύ, πολύ sexy. Στο τελευταίο show, μάλιστα μας συστήθηκε και ένα ιδιαίτερο gadget με το οποίο οι experts έκαναν τα μαλλιά των Αγγέλων έτσι. Πρόκειται για το Beachwaver που είναι αυτό που βλέπεις παρακάτω να δοκιμάζεται στα μαλλιά της Kendall Jenner…

Και που παρακάτω μπορείς να δεις να δοκιμάζουν ακόμη περισσότερα μοντέλα της Victoria Secret!

Το συγκεκριμένο gadget δεν το βρήκα στην Ελλάδα, αλλά σερφάροντας σε ένα από τα αγαπημένα μου eshops που μάλιστα τώρα μας συστήθηκαν κι εδώ μπορείς να βρεις μερικά πολύ ψαγμένα προϊόντα και gadget περιποίησης μαλλιών, ikonomakis.gr/eshop, έπεσα πάνω σε αυτό εδώ από την Babyliss Pro!


Με μια… αυτοματοποιημένη διαδικασία το υπερgadget αυτό “ρουφάει” μια μια τις τούφες και δημιουργεί σε κλάσματα δευτερολέπτου και χωρίς να κάνεις τίποτα κυματισμούς. Διόρθωση: το μόνο που πρέπει να κάνεις μετά είναι να ανοίξεις τις μπούκλες με τα δάχτυλά σου!

Read More

And More