Χαμηλές κοτσίδες: οκτώ ιδέες που θα σου δώσουν στιλ με αφορμή το χτένισμα της Margot Robbie στα Όσκαρ

Η κοτσίδα είναι εκείνο το χτένισμα που μπορεί να σταθεί οπουδήποτε: από το γυμναστήριο μέχρι το κόκκινο χαλί! Αν χρειάζεσαι αποδείξεις, η Margot Robbie σου τις έδωσε με το παραπάνω στην τελευταία εμφάνισή της την βραδιά τον Όσκαρ

Αν, λοιπόν, θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό με τα μαλλιά σου, πιάσε το ponytail σου χαμηλά και για να σε εμπνεύσουμε σου έχουμε όχι έναν αλλά οκτώ διαφορετικούς τρόπους! Μάλιστα, το χαμηλό pony ή/και lowtail είναι μια τέλεια επιλογή αν θέλεις να πιάσεις τα μαλλιά σου χωρίς να αφαιρέσεις μήκος σε αντίθεση με ότι θα συνέβαινε με μια ψηλή κοτσίδα!

2.Loose με αφέλειες 

@gettyimages 

Μια κοτσίδα τόσο χαλαρή ώστε να μην νιώθεις καν πως έχεις πιασμένα τα μαλλιά σου! Αυτή είναι η αίσθηση που δημιουργεί το χαμηλό ponytail της Margot Robbie το οποίο σετάρεται ακόμη καλύτερα με αφέλειες, ωστόσο δεν είναι τόσο εύκολη όσο φαίνεται. Το πιο βασικό βήμα της διαδικασίας είναι να εξασφαλίσεις και να μην χάσεις τον όγκο στο τριχωτό της κεφαλής όταν επιχειρήσεις να πιάσεις τα μαλλιά σου. Γενναίες δόσεις dry shampoo και ένα σωστό αλλά χωρίς υπερβολές κρεπάρισμα θα βοηθήσουν!

2.Low wrap 

@hairbyadir

Μπορείς να πιάσεις την χαμηλή σου κοτσίδα χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε υλικό: από ένα απλό κορδόνι μέχρι μια κορδέλα βελούδινη ή ακόμη και λεπτό δερμάτινο σχοινί. Έχε στο νου σου ότι όσο πιο σκληρό το υλικό τόσο πιο σταθερό θα βγει το χαμηλό σου ponytail. Πιάσε από ο ύψος του αυχένα δημιουργώντας έναν κόμπο και συνέχισε προς τα κάτω ασφαλίζοντας και πάλι το τελείωμα με έναν κόμπο. 

3.The bridal pony

@streicherhair

Αυτό το χαμηλό ponytail κουβαλάει μαζί του μια bridal αίσθηση. Πρόκειται για ένα χτένισμα με το οποίο είχαμε δει την Mandy Moore σε παλιότερο red carpet event και αυτό που δίνει όλο τον αέρα διαφορετικότητας και ανανέωσης είναι αυτή η πέρλα στη βάση του ponytail. Κατά τα άλλα πρόκειται για μια κλασική και chic επιλογή: πιάνεις μια χαμηλή κοτσίδα με λαστιχάκι κι έπειτα παίρνεις μια λεπτή τούφα και την γυρίζεις περιμετρικά της βάσης για να το καλύψεις. Done and done!

4.Με βαθιά χωρίστρα 

@mollydickson

H χωρίστρα από μόνη της μπορεί να κάνει πολύ μεγάλη διαφορά στο πώς δείχνει το ponytail σου. Μια ενδιαφέρουσα επιλογή που θα το κάνει πιο official είναι η βαθιά χωρίστρα στο πλάι. Μπορείς να την επιλέξεις με όγκο αφού πρώτα κρεπάρεις ή στην πιο sleek εκδοχή του. 

5.Go with the bow

@jenniferbehr

Το πιο απλό, χαμηλό ponytail μπορεί να αποκτήσει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον με ένα μεγάλο φιόγκο στα μαλλιά. Φρόντισε μόνο το μέγεθος του φιόγκου να είναι ανάλογο του μήκους και της πυκνότητας των μαλλιών σου. 

6.Twisted pony

@sunniebrook

Μπορεί η συγκεκριμένη κοτσίδα με μια πρώτη ανάγνωση να δείχνει δύσκολη να την πετύχει κανείς, ωστόσο με αρκετή εξάσκηση θα έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις. Κι επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, είναι πολύ βασικό να μην έχεις φρεσκολουσμένη μαλλιά ώστε να είναι πιο εύπλαστα. Δημιούργησε κατά μήκος μικρά twists, σταθεροποίησε χρησιμοποιώντας τσιμπιδάκια κάθετα και συνέχισε έτσι σε όλο το μήκος. 

7.Chained up

@justinemarjan

Ποιος είπε ότι στα μαλλιά φοράμε μόνο αξεσουάρ που προορίζονται για τα μαλλιά; Άφησε την φαντασία σου ελεύθερη και χρησιμοποίησε ότι στοιχείο θέλεις, από αλυσίδες μέχρι κολιέ ακόμη και κορδέλες περιτυλίγματος! 

8.Bubble ponytail 

@leletny 

To bubble ponytail έχει επιστρέψει δυναμικά κι εδώ το βλέπουμε στην πιο updated εκδοχή του με αξεσουάρ κατά μήκος. 

Ποιο από τα παραπάνω σου άρεσε περισσότερο;

Read More

And More