Χρώμα στα μαλλιά: Αυτές είναι οι ωραιότερες τάσεις της σεζόν

Κάθε νέα σεζόν το πρώτο που σκέφτεσαι είναι να κάνεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου ώστε να ανανεωθείς. Δραματική ή πιο διακριτική προηγουμένως επιβάλλεται να δεις τις μεγαλύτερες τάσεις πριν αποφασίσεις να κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή σου. 

Celebrities, influencers και it girls θα σε εμπνεύσουν για άλλη μια φορά μιας και έχουν ήδη αποκτήσει τις ωραιότερες αποχρώσεις στα μαλλιά τους. Στη συνέχεια θα δεις τις αγαπημένες μου. Εσύ απλά επιλέγεις εκείνη που σου ταιριάζει. 

Instagram: @zendaya

Brownie: Η πιο γλυκιά απόχρωση της σεζόν. Η βάση παραμένει καστανή και φωτίζεται από χρυσά highlights στο εσωτερικό των μαλλιών δημιουργώντας το ωραιότερο, πολυδιάστατο αποτέλεσμα. 

Instagram: @dovecameron

Cherry Red: Παραμένει στο προσκήνιο και είναι κατάλληλο μόνο για τις τολμηρές. Αν αποφασίσεις να το υιοθετήσεις πρέπει να γνωρίζεις ότι θέλει τη σωστή περιποίηση ώστε να παραμείνει το χρώμα ζωηρό μέχρι την επόμενη επίσκεψη στον haircolorist. 

Instagram: @nicolaannepeltzbeckham

Espresso: Κι αν θέλεις να πας κόντρα στο ρεύμα που θέλεις να φωτίζεις τα μαλλιά σου την άνοιξη και το καλοκαίρι μπορείς να ακολουθήσεις το hair look της Nicola Peltz-Beckham. Μια grunge-chic πινελιά, που θα δεις παντού τους επόμενους μήνες και ταυτόχρονα κλασικό και τέλειο για τις γυναίκες της Μεσογείου. 

Instagram: @jennychohair

Sandy Blonde: Θερμό και σοφιστικέ είναι το χρώμα που ταιριάζει σε όλους τους τόνους δέρματος. Σύμφωνα με τους experts τη φετινή σεζόν η τάση θέλει ένα ουδέτερο χρώμα χωρίς εντάσεις ή κίτρινους υποτόνους. Το balayage είναι η τεχνική που δημιουργεί την ωραιότερη εκδοχή του συγκεκριμένου trend μιας και χαρίζει το απόλυτο, φυσικό εφέ.  

Instagram: @jacobrozenberg

Sandy brown: Το φυσικό, καστανό χρώμα που θυμίζει το ξάνοιγμα που δημιουργεί ο ήλιος. Θυμίζει μεν το mushroom brown που ήταν τάση το 2022 αλλά έχει μπεζ υποτόνους που το κάνουν πιο ζεστό και κατάλληλο για τις ανοιχτές και μεσαίες επιδερμίδες. 

Instagram: @daniellepriano 

Strawberry Blonde: Είναι και πάλι εδώ αλλά έναν τόνο πιο σκούρο. Η Lindsay Lohan το υιοθέτησε ήδη και γίνεται πηγή έμπνευσης. Πρόκειται για την τέλεια ιδέα είτε έχεις καστανή είτε ανοιχτόχρωμη βάση.

Read More

And More