Χρώμα στα μαλλιά: Δεν πώς θα ανακαλύψεις το ιδανικό για τον τύπο σου

Ο καλύτερος τρόπος να αναβαθμίσεις το beauty look και να ανανεωθείς είναι ένα νέο χρώμα στα μαλλιά. Είτε η αλλαγή είναι δραματική είτε όχι το σίγουρο είναι πως θα νοιώσεις άλλος άνθρωπος. Μην ξεχνάς πως αρκετές celerbrities τους τελευταίους μήνες τόλμησαν να βάψουν τα μαλλιά τους με αποτέλεσμα κάποιες να είναι σχεδόν αγνώριστες. Το καστανό μάλιστα είχε την τιμητική. Hailey Bieber, Billie Eilish και Karlie Kloss αποχωρίστηκαν το εμβληματικό ξανθό για χάρη του εντυπωσιάζοντας τους θαυμαστές τους. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Αν μετά από αρκετή σκέψη αποφάσισες επιτέλους να αλλάξεις χρώμα στα μαλλιά αλλά δεν έχεις αποφασίσει την απόχρωση οι hair experts είναι και πάλι εδώ για να σε βοηθήσουν. Δεν αρκεί να σου αρέσει κάποια συγκεκριμένη απόχρωση ή απλώς να ακολουθήσεις τις τάσεις. Βασικό είναι να αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά σου με τον καλύτερο τρόπο αλλά να ταιριάζει στο προσωπικό σου lifestyle και προσωπικότητα. 

Οι haircolorists λοιπόν σου αποκαλύπτουν όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις πριν κλείσεις το ραντεβού σου. 

Οι celebrities αποτελούν πηγή έμπνευσης: Είναι άλλωστε εκείνες που δημιουργούν τις νέες τάσεις. Καλό είναι βέβαια να μελετήσεις εκείνες που έχουν τον ίδιο τόνο δέρματος ή χρώμα ματιών με εσένα . Θα πρέπει να σκεφτείς παράλληλα πως σε όλες τις φωτογραφίες οι αγαπημένες σου stars έχουν άψογο makeup look και hairtstyling. Και τα δύο παίζουν σημαντικό ρόλο στον τρόπο που δείχνει η απόχρωση στα μαλλιά τους. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Renato Campora (@renatocampora)

Το χρώμα των ματιών σου μπορεί να γίνει οδηγός για να βρεις την κατάλληλη απόχρωση μαλλιών: Αν έχεις, για παράδειγμα μπλε μάτια τα highlights σε θερμούς τόνους σου ταιριάζουν πολύ ενώ τα πράσινα μάτια δείχνουν ακόμη ωραιότερα και πιο γοητευτικά αν τα μαλλιά έχουν κόκκινες και κυρίως χάλκινες αποχρώσεις. Παράλληλα μπορείς να ακολουθήσεις την φιλοσοφία της μεγάλης αντίθεσης που σημαίνει πως τα μπλε μάτια δείχνουν άκρως σοφιστικέ αν τα μαλλιά είναι μαύρα και super λαμπερά. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

Τύπος επιδερμίδας: Για να βρεις την τέλεια, για σένα απόχρωση θα πρέπει να λάβεις υπόψιν σου δύο συγκεκριμένες παραμέτρους. Την ένταση του χρώματος των μαλλιών (από το πιο ανοιχτό μέχρι το πιο σκούρο) και τον τόνο της επιδερμίδας σου (θερμό ή ψυχρό). Επιβάλλεται να υπάρχει ισορροπία μεταξύ των δύο και αυτό σημαίνει πως η απόχρωση των μαλλιών πρέπει να είναι αντίθετη σε σχέση με τον τόνο του δέρματός σου. Αν για παράδειγμα το δέρμα σου έχει κίτρινο υποτόνο και επιλέξεις μια παρόμοια, ξανθιά απόχρωση το αποτέλεσμα θα είναι υπερβολικά flat και κάθε άλλο παρά γοητευτικό. Σ’ αυτή την περίπτωση, ένα ψυχρός τόνος θα φωτίσει ολόκληρο το πρόσωπο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bryce Scarlett (@brycescarlett)

Σύμφωνα με τους experts όμως υπάρχει μια συγκεκριμένη απόχρωση που ταιριάζει σε όλες. Πρόκειται για το ξανθό που περιέχει μια υποψία χρυσού τόνου στη σύνθεση του. Δείχνει φυσικό και κολακεύει κάθε τύπο επιδερμίδα και χρώμα ματιών. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να εμπιστευτείς τον προσωπικό σου haircolorist για την ένταση. Αν έχεις ανοιχτή επιδερμίδα μπορείς να βάψεις όλα τα μαλλιά σου χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο χρώμα. Οι πιο σκούρες επιδερμίδες θα πρέπει να περιοριστούν στα highlights, αφήνοντας τη βάση καστανή. 

Read More

And More