Yποδέξου τον Μάιο με λουλούδια στα μαλλιά! Γιατί όχι;

Μάιος. Το μυαλό μας συνειρμικά πηγαίνει στα λουλούδια! Και γιατί όχι; Εξάλλου, φέτος οι σχεδιαστές μας υπέδειξαν ότι τα έντονα αξεσουάρ στα μαλλιά από λουλούδια είναι η λίστα με τα hot trends! Αν είναι φυσικά, ακόμη καλύτερα.

Το είδαμε στο catwalk της Anna Sui και ναι, αν δεν το κάνουμε σήμερα δεν θα το κάνουμε ποτέ! Φυσικά, ο συγκεκριμένος οίκος έκανε απλώς την αρχή. Αργότερα, ακολούθησαν και πολλοί πολλοί ακόμη. Οι λιγότερο τολμηρές ή απλώς όσες δεν θέλουν λουλούδια παρά μόνο στο βάζο τους,μπορεί να πάρουν εδώ πολλές ιδέες για να στολίσουν τα μαλλιά τους.

Αν, όμως, εσύ είσαι μια από αυτές που τολμούν (και εν τέλει νικούν) υπάρχουν κάποιοι βασικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις αν αποφασίσεις να βάλεις το σημερινό στεφάνι που έφτιαξες στα μαλλιά:

1. Άφησε τα μαλλιά σου κάτω. Οι κότσοι και τα σινιόν θα δείχνουν υπερβολικοί σε συνδυασμό με το στεφάνι.
2. Απόφυγε τα πολλά προϊόντα styling. Η σημερινή μέρα επιβάλλει την επιστροφή στη φύση. Όσο πιο φυσικά, τόσο το καλύτερο!
3. Τόλμησε το bedhead look! Είναι ότι καλύτερο για την σημερινή ημέρα που είναι εκ των πραγμάτων χαλαρή. Εξάλλου, είναι το αγαπημένο trend πολλών μετρ της διεθνούς μόδας!

Read More

And More