Μanicure-pedicure: πόσο… καθαρά στο κάνουν;

Είσαι ασφαλής με την manicurist σου ή μήπως πρέπει να ανησυχείς; Συγκεντρώσαμε τα 5 must tips που θα πρέπει να έχεις υπόψιν σου πριν αποφασίσεις αν θα χαλαρώσεις ή θα… φύγεις τρέχοντας!

1. Ζήτησε από την manicurist σου να σου ανοίξει νέα εργαλεία (πενσάκι, λίμα κλπ.) τα οποία θα τα πάρεις μαζί σου σπίτι ώστε να είσαι απόλυτα ασφαλής. Φυσικά θα χρειαστεί να τα πληρώσεις, αλλά σκέψου ότι με τον τρόπο αυτό δεν θα κινδυνεύεις από μυκητιάσεις και άλλου είδους προβλήματα.

2. Εναλλακτικά, επίλεξε ένα κέντρο manicure που να έχει και κλίβανο (πρόκειται για ένα μηχάνημα που κάνει αποστείρωση στα εργαλεία και σίγουρα το έχεις εντοπίσει στον οδοντίατρό σου).

3. Για το pedicure σου, ζήτησε ευγενικά από την manicurist σου να ψεκάσει τη “λεκανίτσα” που θα βάλεις τα πόδια σου με κάποιο αποστειρωτικό spray. Οφείλει να διαθέτει ένα.

4. Αν στο μέρος που κάνεις manicure- pedicure κάνεις και αποτρίχωση, τσέκαρε ότι έχουν αλλάξει την πετσέτα του κρεβατιού στο οποίο θα κάτσεις.

5.
Αν η manicurist σου, σου κάνει manicure χρησιμοποιώντας γάντια, βεβαιώσου ότι μόλις έβαλε καινούρια. Τα μικρόβια μεταφέρονται εύκολα με την επαφή!

Read More

And More