Μάντεψε! Η Kylie Jenner έβαλε και πάλι μακριά extensions!

Ήταν θέμα χρόνου να το δούμε να συμβαίνει γιατί μιλάμε πάντα για την Kylie Jenner! Η πλουσιότερη και νεαρότερη από τις αδερφές Kardashian/Jenner, λοιπόν, κατά την διάρκεια της καραντίνας πέρασε από διάφορες beauty φάσεις ώσπου εκεί, στα μέσα περίπου αυτής (σ.σ. καραντίνας), αφαίρεσε τα extensions από τα μαλλιά της και το ακρυλικό gel από τα νύχια της και αποφάσισε να υιοθετήσει ένα εντελώς φυσικό look. Μάλιστα, είχε πει ότι κατά πάσα πιθανότητα να κρατήσει αυτό το look.

Όπως είπαμε, όμως, μιλάμε πάντα για την Kylie Jenner και έτσι τα πράγματα γρήγορα άλλαξαν. Τις προηγούμενες μέρες η ίδια ανέβασε μια σειρά από φωτό και stories στις οποίες έχει μακριά μαλλιά και όχι το φυσικό καρέ της με το οποίο την είχαμε συνηθίσει.

Δες παρακάτω…

https://www.instagram.com/p/B_YfhnUHa1x/?utm_source=ig_embed

Η ίδια δεν αναφέρθηκε καθόλου στο μήκος των μαλλιών της αλλά σε ένα δεύτερο post στο οποίο αποφάσισε να επαναφέρει κάτι από την φυσικότητά της, ήταν εντελώς αμακιγιάριστη. Σε αυτό το post, μάλιστα, που την δείχνει χωρίς ίχνος μακιγιάζ η ίδια τάγκαρε και τα Kylie Skin, το brand με τα προϊόντα skincare που έχει. Λες να ετοιμάζει κάτι; Και αν ναι, τι;

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

@kylieskin

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie (@kyliejenner) στις

Read More

And More