Μαντεύεις ποιο είναι αυτό το top model χωρίς μακιγιάζ; Εχμ, όχι!

Το μακιγιάζ μπορεί να σε μεταμορφώσει. Και μπορεί να το κάνει σε τέτοιο βαθμό ώστε όταν και αν αποφασίσεις να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου να είσαι άλλη. Όχι απαραίτητα πιο όμορφη ή λιγότερο όμορφη… άλλη.

Το μοντέλο που βλέπεις εδώ, λοιπόν, είναι πολύ, πολύ διάσημο αλλά είμαι σίγουρη ότι με μια πρώτη ανάγνωση- ματιά δεν σου θυμίζει κάποια.

Λοιπόν, πρόκειται για την Ashley Graham η οποία ανέβασε αυτή την #nomakeup #selfie της λίγες μέρες πριν και φυσικά οι αντιδράσεις ήταν πολλές αλλά όχι διαφορετικές αφού όλες ζητούσαν να μάθουν πιο είναι το skincare routine της και ποιο το προϊόν που της προσφέρει αυτή την λάμψη.

https://www.instagram.com/p/Bl1wAeqHfX8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Fun fact: Ok, υπήρξαν και κάποιοι οι οποίοι βλέποντας την ημερομηνία αριστερά πίστεψαν ότι η φωτογραφία ήταν όντως τραβηγμένη το 1998 πράγμα αδύνατον καθώς αν συνέβαινε η Ashley Graham θα ήταν… 10; 11; Και σίγουρα δεν μοιάζει για τόσο.

Last chance info: επειδή μας εκνευρίζει κάπως το γεγονός ότι όλες έχουν αυτές τις υπέροχες φακίδες εκτός από εμάς, κάναμε αυτό το θέμα! Δες εδώ, λοιπόν, πώς θα δημιουργήσεις φακίδες μόνη σου, μόνο με το μακιγιάζ!

 

Read More

And More