Μαντεύεις; Ποιος σχεδιαστής παπουτσιών κρύβεται πίσω από αυτά τα αρώματα!

Αυτό το beauty quiz δεν είναι καθόλου δύσκολο. Γιατί υπάρχει αυτό το keyword: σχεδιαστής παπουτσιών. Και για να σου δώσω κι ένα hint ακόμη: αυτός ο σχεδιαστής παπουτσιών δεν είναι η πρώτη φορά που εμπλέκεται με τον κόσμο της ομορφιάς! Μπορείς να μαντέψεις τώρα;

Yeap! Πρόκειται για τον Christian Louboutin ο οποίος μετά τα βερνίκια και τα κραγιόν αποφάσισε να εμπλακεί και με την αρωματοποιϊα. Έτσι μας συστήνει στα τρία ολοκαίνουρια αρώματά του, τα οποία είναι τα εξής:

Christian Louboutin Bikini questa sera: ζεστό και sexy σαν ένα ηλιοβασίλεμα στην παραλία. Τα ζεστά του χρώματα αντικατοπτρίζουν ένα ηλιοβασίλεμα στην Αίγυπτο.

Christian Louboutin Tornade Blonde: στο καθαρό κόκκινο μπουκάλι, το άρωμα αυτό είναι επίσης sexy αλλά και floral με το γιασεμί να επικρατεί στις νότες του.

Christian Louboutin Trouble in heaven: με ίριδα, πατσουλί, tonka και amber πρόκειται για ένα πολύ ζεστό, sexy άρωμα!

Στα πρακτικά προτού κάνεις τις τυχόν επιλογές σου: και τα τρία αρώματα διατίθενται στα Harrods και τις μπουτίκ του οίκου Louboutin και το καθένα κοστίζει 245 λίρες, περίπου 250 ευρώ. Και τώρα μπορείς να επιλέξεις. Ή και όχι.

Read More

And More