Marc Jacobs: Στο Φεστιβάλ Βενετίας με φιόγκο στα μαλλιά και navy blue μανικιούρ με κρύσταλλα

Το νέο ντοκιμαντέρ της Sofia Coppola ονομάζεται « Marc» και αφηγείται τη ζωή του fashion designer Marc Jacobs. Πρόκειται για στενό της φίλο και συνεργάτη εδώ και δεκαετίες και τίτλος είναι ένα λογοπαίγνιο εμπνευσμένος από τη τη σειρά του σχεδιαστή Marc by Marc Jacobs. Η Coppola δεν εστιάζει μόνο στην δημιουργική πλευρά του αλλά και στην προσωπικότητα  και την εκκεντρική του προσωπικότητα.

Το ντοκιμαντέρ είναι μία από τις συμμετοχές στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας και η σκηνοθέτης έδωσε το παρόν στο πλάι του Jacobs ο οποίος για άλλη μια φορά κατάφερε να στρέψει τα βλέμματα και τις κάμερες επάνω του. 

Ο Jacobs είναι γνωστός για τα εκκεντρικά του looks τόσο στα fashion shows όσο και το κόκκινο χαλί ή ακόμη και τις casual εμφανίσεις τους. Και τώρα, στην ιταλική πόλη κατέφτασε με μεγάλο, μαύρο φιόγκο στα μαλλιά και ένα ακόμη extravagant μανικιούρ.

Για την ακρίβεια τα τεχνητά νύχια του είναι πολύ μακριά, με τετράγωνο σχήμα, σε navy blue απόχρωση και στολισμένα με κρύσταλλα που τονίζουν ακόμη περισσότερο το μανικιούρ. Όσον αφορά στο outfit, κράτησε χαμηλούς τόνους φορώντας ένα μαύρο μακρύ σακάκι και παντελόνι αλλά με μπαλαρίνες γιατί μόνο αυτός μπορεί.    

Photos: Reuters

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164