Μαρία Ηλιάκη: ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς της;

Μοιράζει την καθημερινότητά της ανάμεσα στον Ρυθμό και το πλατό του Alpha και μπορεί ο ελεύθερος χρόνος να είναι πολυτέλεια για εκείνη, όμως παρ’ όλα αυτά διατηρεί την επιδερμίδα της αψεγάδιαστη και τα μαλλιά της πάντα φροντισμένα. Είναι η Μαρία Ηλιάκη και μοιράζεται μαζί μας πολύτιμα beauty tricks που όλες θέλουμε να μάθουμε!

Θα σκούραινες ποτέ τα μαλλιά σου;

Ποτέ. Αν και εξαιτίας του σίριαλ που κάνουμε στην εκπομπή, ο Νίκος (Μουτσινάς) μου έχει βάλει πολλές φορές καστανή περούκα και οι γνώμες διίστανται. Σε πολλούς αρέσει το καστανό, αλλά εγώ έχω συνηθίσει το ξανθό. Μου αρέσει πολύ το συγκεκριμένο ξανθό που έχω.
Ποιο είναι το αγαπημένο σου βραδινό μακιγιάζ;
Το καθόλου μακιγιάζ σχεδόν. Δηλαδή μία βάση, λίγο ρουζ, μάσκαρα και κραγιόν. Το βράδυ συνήθως φοράω κόκκινο κραγιόν που μου αρέσει πολύ.

Τα μαλλιά σου είναι ίσια, σπαστά ή σγουρά;

Τα φυσικά μου είναι σπαστά και τα ισιώνω σχεδόν κάθε μέρα.
Θα έβαζες ποτέ extensions ή τρέσα;
Με τίποτα όμως. Δεν μου αρέσουν καθόλου. Είχα βάλει μία φορά πριν τρία χρόνια μετά από παρότρυνση των συνεργατών μου και τα κράτησα μία μέρα, την επόμενη τα έβγαλα.
Είσαι πιστή στο άρωμά σου; Φοράς άλλο το πρωί κι άλλο το βράδυ και αν ναι, ποιο;
Γενικά δεν μου αρέσουν τα βαριά αρώματα. Όλο το καλοκαίρι φορούσα το Bronze Goddess της Estee Lauder και εξακολουθώ να το φοράω και τον Χειμώνα, πρωί- βράδυ. Γενικά, πάντως, πιο πολύ μου αρέσουν τα αρώματα που μυρίζουν καθαριότητα, δηλαδή που μυρίζουν σαπούνι.

Ποια γυναίκα διάσημη θεωρείς beauty icon;
Την Jennifer Aniston.

Ποιο προϊόν έχεις πάντα στην τσάντα σου και γιατί;
Έχω πάντα το liposan βούτυρο κακάο και το δικό μου ντεμακιγιάζ. Δεν ξεβάφομαι με μαντηλάκια. Μετά την εκπομπή μπορεί να χρειάζεται να φύγω κατευθείαν να πάω κάπου αλλού, κι έτσι όπου κι αν είμαι ξεβάφομαι.
Δουλεύεις πολλές ώρες και ξυπνάς πρωί. Τι κάνεις για τους μαύρους κύκλους;
Χρησιμοποιώ τις κρέμες του Καβαλλιεράτου. Έχω βολευτεί όλες τις κρέμες αυτές και για κάτω από τα μάτια και για τους μαύρους κύκλους. Δεν κάνω κάτι άλλο για τους μαύρους κύκλους, απλώς βάζω την κρέμα μου πρωί και βράδυ.
Ποιο είναι το αγαπημένο σου αντρικό άρωμα; Γιατί;
Είναι το One Million του Paco Rabanne. Μου αρέσει γιατί μυρίζει καθαριότητα.
Έχεις κάποια συνταγή ομορφιάς που εφαρμόζεις και θα ήθελες να μοιραστείς με τις αναγνώστριες του TLIFE;
Ναι, υπάρχει κάτι που κάνω, Όταν έχουν σκάσει τα χείλη μου βάζω μέλι για να μαλακώσουν. Λατρεύω την αίσθηση που αφήνει μετά.
Ποιος συνδυασμό μακιγιάζ προτιμάς: γυμνά χείλη και smokey μάτια ή έντονα χείλη και γυμνά μάτια;
Κόκκινα χείλη και γυμνά μάτια!
Ποιο είναι το αγαπημένο σου χρώμα σε βερνίκι;
Είναι το σκούρο κόκκινο και το γκρι που είναι πολύ της μόδας. Μου αρέσει πολύ!
Ποιο είναι το αγαπημένο σου body lotion;
Είναι όλα της Victoria Secret τα οποία μου τα φέρνουν οι φίλοι μου κάθε φορά που πάνε στην Αμερική. Μεγαλύτερη προτίμηση έχω στο Victoria Secret Pure Seduction.
Ένα beauty trick που θέλεις να μοιραστείς μαζί μας;
Για βλεφαρίδες τύπου Monroe χρησιμοποιώ πάντα δύο μάσκαρα. Μια για όγκο την οποία απλώνω σε όλες τις άνω βλεφαρίδες και μια για μήκος την οποία απλώνω χρησιμοποιώντας το βουρτσάκι κάθε μόνο στις πλαϊνές. Το αποτέλεσμα είναι υπέροχο και το προτείνω σε όλες ανεπιφύλακτα!

Της Αγγελικής Χριστοπούλου

Read More

And More