Η Mariah Carey κάνει μπάνιο σε γάλα! Γιατί είναι η Mariah Carey!

Η Mariah Carey κάνει μπάνιο σε γάλα! Γιατί είναι η Mariah Carey! | tlife.gr

Σήμερα έχω την διάθεση να σε ρωτήσω το εξής: πόση ώρα σπαταλάς στο μπάνιο σου; Διότι μια μεγάλη κατηγορία γυναικών (και είμαι μέσα σε αυτές) κάνει ντους για πέντε λεπτά (μάξιμουμ χρόνος) γιατί πολύ απλά δεν προλαβαίνει. Στον αντίποδα της δικής μας κατάστασης υπάρχει η Mariah Carey η οποία δεν είναι απλώς ότι αφιερώνει πολύ περισσότερο χρόνο από εμάς στο μπάνιο, αλλά γεμίζει σε καθημερινή βάση την μπανιέρα της με… γάλα!

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια έδωσε συνέντευξη στην Guardian όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τις beauty συνήθειές της. Κατά το παρελθόν είχε κυκλοφορήσει η φήμη ότι η Mariah Carey κάνει μπάνιο μόνο σε ιαματικό νερό (λες και αυτή η πληροφορία δεν ήταν fancy από μόνη της) και εκείνη απάντησε: «Όχι! Κάνω μπάνιο μόνο σε γάλα! Κρύο γάλα!».

Το γάλα περιέχει πρωτεϊνες, βιταμίνες και μέταλλα αλλά το βασικό θαυματουργό συστατικά είναι το γαλακτικό οξύ. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι και η Κλεοπάτρα έκανε μπάνιο μέσα σε γάλα.

Last but not least: το ζήτημα είναι πρακτικό. Ξέρουμε πως δεν είναι εύκολο να γεμίσεις την μπανιέρα σου με γάλα αλλά μια πολύ κοντινή εναλλακτική είναι να επενδύσεις σε ένα αφρόλουτρο που να περιέχει γάλα. Σωστά;

 

READ more