Mary Phillips: η makeup artist των Kardashian/Jenner αποκαλύπτει ποια είναι η πιο αγαπημένη της!

Η Mary Phillips είναι μια από τις πιο διάσημες makeup artist με α) ένα εκατομμύριο followers στο instagram β) ένα πελατολόγιο που θα ζήλευαν πολλοί. Για να έχεις εικόνα, ιδού μερικές στις οποίες κάνει μακιγιάζ: Kim Kardashian, Kendall Jenner, Hailey Bieber, Priyanka Chopra και πολλές, πολλές ακόμη.

Η ίδια μίλησε στο αμερικάνικο People όπου μεταξύ άλλων είπε ποια διάσημη ξέρει ακριβώς τι ζητάει αλλά και σε ποια έχει κάνει το πιο αγαπημένο της μακιγιάζ. Και στις δύο περιπτώσεις μιλάμε για τον ίδιο άνθρωπο, πράγμα που θα μπορούσε να μεταφραστεί και στο εξής: πως αυτή η συγκεκριμένη είναι και η πιο αγαπημένη της πελάτισσα. Μαντεύεις ποια μπορεί να είναι; Hint: ανήκει στην οικογένεια Kardashian/Jenner.

“Η Kendall ξέρει ακριβώς τι της αρέσει και τι όχι. Ξέρει τι δείχνει ωραίο πάνω της, πράγμα που μου αρέσει πολύ, γιατί εκτιμώ τους ανθρώπους που ξέρουν τι θέλουν”, είπε η ίδια και συνέχισε αποκαλύπτοντας ποιο ήταν το πιο αγαπημένο της μακιγιάζ που έχει κάνει ποτέ: “Έκανα πέρυσι στην Kendall για τα People’s Choice Awards αυτό το πολύ cool πράσινο eyeliner. Είχε πολύ πλάκα γιατί εγώ ήμουν κάπως έτσι: “Θα μας σκοτώσουν για αυτό! Είναι το μακιγιάζ που θα μισήσουν!”, αλλά τελικά το αγάπησαν και εκείνοι και εμείς. Μάλιστα, είπε πως πολλοί είναι αυτοί που πηγαίνουν με φωτογραφία της Kendall και ζητούν αυτό το μακιγιάζ, πράγμα που της αρέσει πολύ.

Εσύ τι έχεις να πεις για αυτό το μακιγιάζ;

 

Read More

And More