Η μάσκαρά σου έχει πήξει; Να τι μπορείς να κάνεις!

Η μάσκαρα είναι ένα από τα πλέον αγαπημένα μας προϊόντα μακιγιάζ, αν όχι ΤΟ ΠΙΟ αγαπημένο μας προϊόν μακιγιάζ. Επίσης: είναι το προϊόν με το λιγότερο διάστημα ζωής (“ζει” μόλις έξι μήνες) και επιπλέον πήζει πολύ εύκολα.

Ας κάνουμε focus στο γιατί πήζει και έχουμε και λύση για το πώς θα το αντιμετωπίσεις: η κίνηση αυτή που κάνουμε όλες με το βουρτσάκι, να το βάζουμε και να το βγάζουμε γιατί έτσι πιστεύουμε ότι θα πάρουμε περισσότερο προϊόν, στην πραγματικότητα βοηθά να μπει αέρας στο tube κι έτσι αφενός η μάσκαρά μας είναι πιο εύκολο να πιάσει βακτήρια, αφετέρου αυτός ο αέρας ξηραίνει τη σύνθεσή του.

Άρα: 1) δεν κάνεις αυτή την κίνηση 2) για να αντιμετωπίσεις το γεγονός ότι ξεράθηκε ακολουθείς αυτό εδώ το tip! Βάλε σε ένα ποτήρι ζεστό νερό και βύθισε τη μάσκαρά σου για μερικά λεπτά. Λόγω θερμοκρασίας το περιεχόμενο θα μαλακώσει και θα απλωθεί τέλεια στις βλεφαρίδες σου! Εναλλακτικά, μπορείς να τρίψεις πολύ καλά το προϊόν ανάμεσα στις παλάμες σου όπως, πιθανότατα, έχεις δει να κάνουν ή έχεις κάνει η ίδια σε κάποιο βερνίκι.

Read More

And More