Μάθαμε αυτό το tip για τις βλεφαρίδες και θέλουμε να το συζητήσουμε!

Πριν από λίγο καιρό σε επαγγελματικό ταξίδι συνέβη το εξής (μοιράζομαι την ιστορία εν τάχει): συνάδελφος ζήτησε αναπτήρα από την κοπέλα της ρεσεψιόν η οποία σ.σ. ήταν θ-ε-ά για να πάρει την απάντηση πως “πάντα έχω αναπτήρα στο νεσεσέρ μου. Από το νεσεσέρ της δε, μαζί με τον αναπτήρα έβγαλε και ένα κουτάλι. Προφανώς είδε το παγωμένο βλέμμα μας και έσπευσε να μας εξηγήσει: “Με τον αναπτήρα ζεσταίνω ελάχιστα το κουτάλι και πιέζω τις βλεφαρίδες μου. Είναι τέλειο κόλπο! Οι βλεφαρίδες ανασηκώνονται και μου δίνουν πολύ ανοδικό βλέμμα σαν να έχω χρησιμοποιήσει ένα πολύ καλό ψαλιδάκι για βλεφαρίδες! See?”.

Οι βλεφαρίδες της ήταν όντως πολύ ανασηκωμένες αλλά το πείραμα κάπως με έκανε να διστάσω. Πολύ καλύτερο από το να πλησιάζει επικίνδυνα κοντά στον αμφιβληστροειδή μου ένα ψαλίδι για βλεφαρίδες αλλά και πάλι όχι!

Αν όπως εγώ έτσι κι εσύ διστάζεις να κάνεις ή το ένα ή το άλλο έχω εντοπίσε αυτό το τέλειο gadget: το Heated Mini Pink της Japonesque είναι ένα ψαλιδάκι για βλεφαρίδες το οποίο λειτουργεί ως εξής: ανεβάζεις το κουμπί, εκείνο ζεσταίνεται και έπειτα το ακουμπάς και μερικά δευτερόλεπτα στις βλεφαρίδες σου. Όταν το βγάλεις εκείνες είναι ανοθρωμένες τέλεια! Το συγκεκριμένο gadget κοστίζει €15.62 και θα το βρεις εδώ στην Make Me Up.

Αλήθεια, έχεις μερικά περίεργα τέτοια tips να μοιραστείς μαζί μας;

 

Read More

And More