H Bella Thorne βγήκε στο red carpet αξύριστη και έγινε (σχεδόν) viral!

Τίτλος: “Όταν είσαι διάσημη!”

Όταν είσαι διάσημη, λοιπόν, συμβαίνουν πολλά πράγματα. Όπως ότι ο κόσμος κάνει focus σε κάτι λεπτομέρειες που εσύ δεν προσέχεις καλά- καλά αλλά να που για εκείνουν γίνεται το κέντρο του κόσμου. Και μια μέρα ξυπνάς, μπαίνεις στο twitter και όλος αυτός ο κόσμος μιλάει για ΄σένα. Ή, στην προκειμένη, για την Bella Thorne.

Το story έχει ως εξής: πριν λίγες μέρες η Bella Thorne περπάτησε στο κόκκινο χαλί των AMA (aka American Music Awards) φορώντας κάτι υπέροχα πέδιλα, ένα crop παντελόνι κι έχοντας τα πόδια της… αξύριστα. Και ok, είναι κάτι που λίγο πολύ θα μπορούσε να συμβεί και σε εμάς αλλά σε αυτή την περίπτωση α) ποιος νοιάζεται (εννοώ, από τον κόσμο των social media) β) τουλάχιστον, θα είχε φροντίσε να κλέψουμε, δηλαδή να ξυριστούμε μέχρι το ύψος του crop παντελονιού. Κάτι που η Bella Thorne ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ!

Δες παρακάτω, λοιπόν, τι έγινε στο twitter λόγω αυτού…

Ένας, λοιπόν, χρήστης του twitter ανέβασε την photo που βλέπεις παραπάνω γράφοντας:”Η Bella Thorne είναι hot, είναι όμορφη, είναι sexy, είναι τέλεια, αλλά… ξύρισε τα πόδια σου!”.

Και με δεδομένο ότι το σχόλιο δεν ήταν καθόλου κολακευτικό (ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ!), η Bella Thorne απάντησε απλώς γελώντας, ενώ μια άλλη πόσταρε “Θεέ μου! Άνθρωπος με τρίχες; Αν είναι δυνατόν!”.

Τώρα, πέρα από κάθε αστείο: έχουν υπάρξει σε όλες μας στιγμές (πριν το σωτήριον- έτος- laser!) που δεν είχαμε σχέση και περάσαμε καναδυό βρομάδες χωρίς να ξυρίσουμε τα πόδια μας. Σωστά; Για να αποδείξουμε στην Bella Thorne ότι σε όλες μας έχει συμβεί και πως δεν πρέπει να αγχώνεται έχουμε αυτό το poll παρακάτω…

Read More

And More