Με αυτές τις σταγόνες φτιάχνεις μόνη σου την τέλεια απόχρωση make up!

Έχω να μοιραστώ μαζί σου αυτό το συγκλονιστικό info, το οποίο τελικά δεν θα σε συγκλονίσει τόσο όσο το προϊόν για το οποίο θα σου μιλήσω παρακάτω. Ήξερες ότι υπάρχουν 7.000 διαφορετικοί τόνοι επιδερμίδας; Είναι πολύ λογικό, λοιπόν, οι εταιρίες αφενός να μην έχουν προνοήσει και γι’αυτούς τους 7.000 διαφορερικούς τόνους και αφετέρου εσύ να μην έχεις βρει ακόμη εκείνο το foundation που να γίνεται ένα με την επιδερμίδα σου. Κι έτσι συμβιβάζεσαι με την σχεδόν σωστή απόχρωση.

Από την άλλη, δύο φορές τον χρόνο θα πρέπει να αλλάζεις το foundation σου μιας και τον χειμώνα η επιδερμίδα σου είναι πιο ανοιχτή και το καλοκαίρι πιο σκούρα.

Και κάπου εδώ να σε συστήσω στο απόλυτο must have που θα σε ενθουσιάσει! Η The Body Shop μόλις κυκλοφόρησε τις Shade Adjusting Drops– σταγόνες που αναμειγνύονται με το make up σου και έτσι δημιουργείς εσύ τον απόλυτα σωστό τόνο! Οι συγκεκριμένες σταγόνες κυκλοφορούν σε δύο εκδοχές: την λευκή για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και την σκούρα για πιο σκούρες.

Πώς γίνεται η διαδικασία/Οδηγίες χρήσης
1. Άπλωσε το foundation με την σχεδόν σωστή απόχρωση στο πάνω μέρος του χεριού σου
2. Πρόσθεσε μια σταγόνα από τις Shade Adjusting Drops της The Body Shop
3. Ανάμειξέ το στο πάνω μέρος του χεριού σου και αν χρειαστεί πρόσθεσε μια ακόμα σταγόνα
4. Όταν δημιουργήσεις την ιδανική απόχρωση άπλωσε το foundation στο πρόσωπό σου ως συνήθως

Last chance info: οι Shade Adjusting Drops της The Body Shop κοστίζουν €16.00 κι έτσι με ένα extra προϊόν και ελάχιστα χρήματα μπορείς να έχεις εκατοντάδες make up!

Read More

And More