Με αυτό το προϊόν το χρώμα των μαλλιών σου παραμένει φλογερό ενδιάμεσα στις βαφές!

Αν πρόσφατα έβαψες τα μαλλιά σου κόκκινα ή αν έχεις πειραματιστεί με το κόκκινο χρώμα σίγουρα θα έχεις περάσει εκείνο το άχαρο διάστημα που τα μαλλιά σου χάνουν το φλογερό χρώμα τύπου Rihanna, ξανοίγουν και δείχνουν θαμπά. Και φυσικά, τα χέρια σου είναι δεμένα (και τα μαλλιά σου θαμπά, επιμένω) μέχρι να επισκεφτείς ξανά το κομμωτήριο. Και ίσως, να αναβάλεις το ραντεβού σου για λίγο αργότερα λόγω χαμηλού budget.

Λέγεται Chroma Care και είναι το προϊόν που θα λατρέψεις!

Ψυχραιμία και θα στα πω όλα! Το Chroma Care είναι μια “θεραπεία” (φαντάσου κάτι σαν χρωμογραλάκτωμα) που αγοράζεις από επιλεγμένα κομμωτήρια και κοστίζει €16.40. Την εφαρμόζεις ενδιάμεσα από την επίσκεψή σου στο κομμωτήριο και το χρώμα των βαμμένων σου μαλλιών γίνεται πιο λαμπερό και έντονο σαν να βγήκες μόλις από το ραντεβού σου με τον colorist σου!

Πώς το εφαρμόζεις
Το εφαρμόζεις μετά το λούσιμο όπως το conditioner και το αφήνεις στα μαλλιά σου για 5-10 λεπτά. Αφαιρείς με αρκετό χλιαρό νερό.

Τι κάνει

Το Chroma Care από την L’Oreal Professionnel έχει απεριόριστες δυνατότητες για τα μαλλιά. Σημείωσε πρόχειρα ότι… – Αφαιρεί τους ανεπιθύμητους κίτρινους τόνους από τα ξανθά
– Επαναφέρει τη λάμψη στα λευκά
– Ενισχύει τα χάλκινα
– Κάνει τα κόκκινα πιο λαμπερά

Σημαντικό tip: Ζήτησε από τον κομμωτή σου να σου βρει την απόχρωση που ταιριάζει τέλεια στα βαμμένα σου μαλλιά!

Read More

And More