Με ποια εταιρία ομορφιάς υπέγραψε το Gossip Girl, Leighton Meester;

Αν είσαι fan του Gossip Girl θα σε ενδιέφερε να μάθεις τι καλλυντικά χρησιμοποιεί η αγαπημένη σου Laighton Meester! Και αν σε ενδιαφέρει, έχω την απάντηση! Λίγες ώρες πριν έφτασε η παρακάτω επίσημη ανακοίνωση στα mail όλων των beauty editors ανά τον κόσμο:

Leighton Meester: η νέα διεθνής πρέσβειρα της Biotherm!

Η μάρκα πολυτελών προϊόντων περιποίησης Biotherm ανακοινώνει την Leighton Meester ως τη νέα διεθνή πρέσβειρα. Η 27χρονη ηθοποιός αντιπροσωπεύει τη μοντέρνα θηλυκότητα, με μια ανθηρή τηλεοπτική καριέρα. Η σημαντικότερη στιγμή της ως σήμερα ήταν ο ρόλος της σαν Blair Waldorf στην τηλεοπτική σειρά φαινόμενο, Gossip Girl.

“Η Leighton Meester είναι ένα σύγχρονο σύμβολο, μια νεαρή σταρ που το φυσικό ταλέντο, η ενέργεια και η ομορφιά της, την καθιστούν πρόσωπο μιας ολόκληρης γενιάς” λέει ο Patrick Kullenberg, Biotherm International General Manager. “Είναι η τέλεια ενσάρκωση των βασικών αρχών της περιποίησης της Biotherm: φρέσκος μοντερνισμός και φυσική ομορφιά. Ήταν μια προφανής επιλογή να εκπροσωπήσει την μάρκα μας.”

Η Meester δηλώνει: “Αυτό που λατρεύω στη Biotherm είναι ότι συνεχώς εξελίσσεται και αλλάζει για να γίνει πιο μοντέρνα. Αυτό δηλώνει ενδυνάμωση, νιώθω πολύ τυχερή που είμαι μέρος αυτής της μάρκας.”

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται η Leighton Meester ως νέα πρέσβειρα ομορφιάς της Biotherm;

Read More

And More