Μεγάλος διαγωνισμός από τα αρώματα Paco Rabanne και τα Sephora!

Μεγάλος διαγωνισμός από τα αρώματα Paco Rabanne και τα Sephora! | tlife.gr

Χριστούγεννα σημαίνει δώρα! Δώρα που εσύ κάνεις στους άλλους και που τα Sephora έχουν φροντίσει να κάνουν σε εσένα! Κράτησε σημειώσεις γιατί από τις 6 Δεκεμβρίου μια τσάντα Paco Rabanne μπορεί να γίνει δική σου!

Από 6 έως και 31 Δεκεμβρίου, με αγορές αρωμάτων Paco Rabanne οι καταναλωτές θα μπαίνουν στη μεγάλη κλήρωση για να κερδίσουν ένα από τα παρακάτω δώρα:
-1 τυχερός θα κερδίσει 1 συλλεκτική τσάντα του οίκου Paco Rabanne
-5 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα ΣΕΤ Paco Rabanne Pure XS for HER 80ml & body lotion 100ml
-10 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα ΓΥΝΑΙΚΕΊΟ ΆΡΩΜΑ Paco Rabanne Pure XS for HER 80ml

Η διαδικασία είναι πολύ απλή: με κάθε αγορά αρώματος Paco Rabanne, το διάστημα 06/12-31/12, ο καταναλωτής παραλαμβάνει από τις αισθητικούς στα corners των αρωμάτων Paco Rabanne ή στα ταμεία της αλυσίδας καταστημάτων Sephora το σχετικό κουπόνι συμμετοχής.

Για κάθε αγορά από τα προαναφερθέντα αρώματα αντιστοιχεί ένα κουπόνι, επομένως όσο περισσότερες οι αγορές, τόσο περισσότερες οι πιθανότητες να κερδίσει κανείς τα μεγάλα αυτά δώρα. Στη συνέχεια οι υποψήφιοι θα αναγράφουν τα στοιχεία τους στο κουπόνι, το οποίο έπειτα θα τοποθετούν στις κάλπες που θα βρίσκονται σε όλα τα καταστήματα της αλυσίδας Sephora, διεκδικώντας έτσι ένα από τα υπέροχα δώρα του οίκου Paco Rabanne.

Πού ξέρεις; Μπορεί να είσαι εσύ μια από τις τυχερές!

 

READ more