Μεγάλος διαγωνισμός! Κέρδισε μια μυθική μεταμόρφωση από το Mythic Oil και τον Τρύφωνα Σαμαρά!

Θέλεις τα μαλλιά των stars αλλά δεν ξέρεις πώς να τα αποκτήσεις; Έχουμε 3… stars με το μέρος μας!
1. Το Mythic Oil από την L’Oréal Professionnel! 1 star προϊόν που σου εξασφαλίζει υγεία και ακαταμάχητη λάμψη στα μαλλιά σου!
2. Τον Τρύφωνα Σαμαρά. Τον top hair stylist από τα χέρια του οποίου έχουν περάσει οι μεγαλύτεροι Έλληνες stars!
3. Εσένα… γιατί έτσι ακριβώς θα νιώσεις (αλλά και θα δείχνεις!) αφού αφεθείς στα μαγικά χέρια του Τρύφωνα Σαμαρά ο οποίος θα μεταμορφώσει τα μαλλιά σου με σύμμαχό του το Mythic Oil!

Πώς; Η διαδικασία για να λάβεις μέρος στο Mythic Experience είναι πολύ εύκολη! Απλώς, κάνε κλικ εδώ και ακολούθησε τα βήματα.

Πέρα, όμως, από την 1 μεγάλη υπερτυχερή, 10 ακόμη αναγνώστριες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν την ολοκληρωμένη σειρά Mythic Oil που περιλαμβάνει σαμπουάν, μάσκα και το… μυθικό λάδι μαλλιών!

Με κάθε Mythic Oil Limited Edition δώρο 1 μοναδικό βραχιόλι Mythic Oil


Μην ξεχνάς:
αυτή την περίοδο κυκλοφορεί σε όλα τα τα επιλεγμένα κομμωτήρια L’Oréal Professionnel το Mythic Oil Couture Edition. Το συλλεκτικό μπουκάλι έχει επιμεληθεί η σχεδιάστρια Dilek Hanif, μια σχεδιάστρια μόδας υψηλής ραπτικής που απέκτησε φανατικό κοινό από το 2004 οπότε και παρουσίασε πρώτη φορά τη συλλογή της στο Παρίσι! Μαζί με το συλλεκτικό packaging αποκτάς και 1 βραχιολάκι που φοράει ο Τρύφωνας Σαμαράς και έχουν ήδη αποκτήσει πολλές διάσημες Ελληνίδες!

Χιλιάδες συμμετοχές, 1 μεγάλη υπερτυχερή και 10 ακόμη τυχερές που θα αποκτήσουν την μυθική σειρά περιποίησης μαλλιών, Mythic Oil από την L’Oréal Professionnel! Λες να είσαι μια από αυτές;

Aν κάποιος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο να συμπληρώσει τη φόρμα συμμετοχής, μπορεί να μας στείλει email με τα στοιχεία του στο tlife.themythicexperience@gmail.com

Read More

And More