Mεγάλος διαγωνισμός! Ο Κορρές σε πάει δωρεάν διακοπές!

Πιστεύεις πώς είναι νωρίς να σκέφτεσαι και να οργανώνεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές; Σου έχω την τέλεια beauty είδηση που θα σε βάλει σε καλοκαιρινό mood, τόσο που θα σκέφτεσαι από τώρα τι ρούχα να βάλεις στην βαλίτσα σου!

Η Κορρές γιορτάζει 15 χρόνια παρουσίας στον χώρο της ομορφιάς και μας χαρίζει 15 ταξίδια σε… όμορφους προορισμούς με τους οποίους η εταιρία έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της καθώς ανήκουν στο δίκτυο “ηθικών συνεργασιών” της στις βιολογικές καλλιέργειες.

Μάθε περισσότερα!
Νάξος, Χίος ή Σάμος; Όποιος κι αν είναι ο αγαπημένος σου προορισμός μπορείς τώρα να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά του μέσα από τον καλοκαιρινό διαγωνισμό της Κορρές “15 χρόνια ελληνικό καλοκαίρι”. Δεκαπέντε ταξίδια όσα και τα έτη παρουσίας της στην ελληνική & διεθνή αγορά (η αγαπημένη ελληνική εταιρία μας συστήθηκε πρώτη φορά το 1996) και τρία νησιά με ιδιαίτερη σημασία: Η Νάξος είναι, μεταξύ άλλων, η αφετηρία της μάρκας, ενώ η Χίος και η Σάμος εντάσσονται στο δίκτυο “ηθικών συνεργασιών” της Κορρές στις βιολογικές καλλιέργειες –μία εντατική προσπάθεια με στόχο την ανάδειξη των πολύτιμων ελληνικών βοτάνων, την προστασία απειλούμενων φυτικών πληθυσμών, την προμήθεια άριστης ποιότητας πρώτων υλών, αλλά και την ενίσχυση της τοπικής ανάπτυξης.

Πώς μπορώ να στμμετάσχω στον διαγωνισμό;
Αρκεί ένα SMS για να διεκδικήσεις κι εσύ ένα ταξίδι στο αγαπημένο σου ελληνικό νησί ή και ένα από τα 60 ολοκληρωμένα σετ με προϊόντα ομορφιάς. Στο www.korres.com μπορείς να βρεις όλα τα απαραίτητα info για να στείλεις το μήνυμά σου.

Read More

And More