Μεγάλος διαγωνισμός Sephora και Dior με guest την Δ. Καμπούρη!

Στα αγαπημένα μας καταστήματα Sephora οι εκπλήξεις δεν σταματούν ποτέ! Διαγωνισμοί, δώρα, εκπλήξεις, προσφορές είναι μερικά μόνο από τα special events που διοργανώνουν κάθε τόσο με σκοπό να μας μυούν όλο και περισσότερο στον μαγικό κόσμο της ομορφιάς και των καλλυντικών!

Κάπως έτσι, λοιπόν, πριν λίγες μέρες τα καταστήματα Sephora και η εταιρία καλλυντικών Christian Dior, σε ρυθμούς backstage και με πολύ fun διάθεση διοργάνωσαν Πανελλήνιο Διαγωνισμό Μακιγιάζ για τις καλύτερες αισθητικούς Sephora.

Details, please!
Ο διαγωνισμός ξεκίνησε στις 16 Οκτωβρίου στα Sephora της Γλυφάδας και συνεχίστηκε σε τέσσερα ακόμη καταστήματα (Γλυφάδα, Θεσσαλονίκη, Κηφισιά και Ερμού). Οι αισθητικοί Sephora διαγωνίστηκαν χρησιμοποιώντας αποκλειστικά προϊόντα Dior και υπό την εποπτεία των make up artist Dior δημιούργησαν μακιγιάζ που θα ζήλευαν και οι top make up artists πολλών fashion shows. Ο διαγωνισμός ενθουσίασε τόσο τις διαγωνιζόμενες όσο και τους πελάτες των καταστημάτων Sephora καθώς ανακάλυψαν εντυπωσιακά μυστικά μακιγιάζ της γνωστής εταιρίας.

Ποια θα είναι η καλύτερη;
Η ανάδειξη της καλύτερης Sephora make up arist από τον οίκο Dior θα γίνει το Σάββατο στις 13 Νοεμβρίου στο κατάστημα Sephora The Mall με guest celebrity κριτή την Δέσποινα Καμπούρη.

Η λαμπερή παρουσιάστρια του Life Style λατρεύει τα καταστήματα Sephora και τα εμπιστεύεται πάντα για τις beauty αγορές της. Κάνε κλικ εδώ και δες ποια είναι τα αγαπημένα της προϊόντα και άλλα μυστικά ομορφιάς της!

Read More

And More