Meghan Markle: αφαίρεσαν με photoshop τις φακίδες της νέας πριγκίπισσας!

H Meghan Markle έχει την τέλεια φυσική ομορφιά, όπως αποκάλυψε πρόσφατα έχει φυσικά σγουρά μαλλιά τα οποία κάνει συνήθως έτσι και αυτό που αγαπά ιδιαίτερα πάνω της είναι οι φακίδες της, όπως έχει πει και στο αμερικάνικο allure. Και είναι πολύ λογικό, αν σκεφτείς ότι εμείς που δεν έχουμε φακίδες προσπαθούμε να αφεύρουμε τρόπους να τις δημιουργήσουμε και να δείχνουν super φυσικές.

Είναι, λοιπόν, τουλάχιστον λάθος από μέρους του γαλλικού Elle να εξαφανίσει κάθε πιθανή… φακίδα από το πρόσωπο της νέας πριγκίπισσας- δούκισσας- όποιας!

Παραπάνω η ίδια φοράει τζιν πουκάμισο, μια υπέροχη φούστα, τα μαλλιά της είναι πιασμένα σε ένα χαμηλό σινιόν και στο πρόσωπό της δεν υπάρχει ίχνος από τις signature φακίδες της, αν φέρεις την photo κοντά. Και αυτό το εξώφυλλο έρχεται σε απίστευτο contrast με το εξώφυλλο του Vanity Fair στο οποίο η Meghan Markle πόζαρε αναδεικνύοντας όλη τη φυσική ομορφιά της!

Για την συγκεκριμένη φωτογράφιση, μάλιστα, η ίδια είχε πει: “Έδωσα στον φωτογράφο Peter Lindbergh μια μεγάλη αγκαλιά και του είπα πως είμαι ενθουσιασμένη που θα δουλέψω μαζί σου γιατί επιτέλους θα δω τις φακίδες μου!”.

Πάντως, εμείς στεκόμαστε στο απέναντι στρατόπεδο και το παραπάνω how to είναι η απτή απόδειξη. Εχμ, ναι! Παραπάνω βλέπεις ένα αγαπημένο μας κορίτσι που δεν έχει αυτές τια φακίδες που μοιάζουν απόλυτα φυσικές, αλλά τις δημιούργησε η Αλεξάνδρα Σπυριδοπούλου, global & senior artist της MAC Cosmetics, με οδοντόβουρτσα και σπασμένη σκιά! Για να δεις την τεχνική και να εμπνευστείς από το signature στοιχείο της Meghan Markle κάνε κλικ εδώ! Εν τω μεταξύ, αντιστεκόμαστε σθεναρά στο photoshop!

Read More

And More