Η Meghan Markle έχει afro μαλλιά και κάνει εντατικά κερατίνη! Όλα τα info!

Η Meghan Markle έχει afro μαλλιά και κάνει εντατικά κερατίνη! Όλα τα info! | tlife.gr

Από τότε που η Meghan Markle συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από το Suits, τα μαλλιά της ήταν ολόισια και πολύ λαμπερά και φυσικά πίσω από αυτό το hair look κανείς δεν υποψιάζονταν ότι κρύβονταν μερικές πλούσιες μπούκλες. Ή καλύτερα… άφρο μαλλιά! Αλλά να που το γονίδιο είναι γονίδιο και η Meghan Markle έχει ακριβώς τα ίδια μαλλιά με τη μαμά της!

Παρακάτω, τρεις φωτογραφίες της Δούκισσας του Sussex από τότε που πήγαινε σχολείο μέχρι λίγες μέρες πριν…

Η Meghan Markle σε ηλικία 11 χρονών. Από τα δύο κοριτσάκια είναι η αριστερή και τα μαλλιά της είναι ακριβώς ίδια με τα μαλλιά της μαμάς της!

Η μαμά της Meghan Markle την ημέρα του γάμου της!

Και η Meghan Markle την ημέρα του γάμου της! Τα μαλλιά της είναι ολόισια και πολύ sleek, ακριβώς όπως μας έχει συνηθίσει όλο αυτό το διάστημα που δεν υποψιαζόμασταν ποτέ ότι στην πραγματικότητα η ίδια έχει πολύ σγουρά μαλλιά! Πώς, όμως, τα καταφέρνει και τι κάνει; Η απάντηση είναι η κερατίνη! Πριν λίγο καιρό είχαμε μιλήσει με τον Ιωάννη Αγγελόπουλο, ιδιοκτήτη των κομμωτηρίων Angelopoulos Hair, που έχει το απόλυτο expertise σε αυτό το θέμα και του ζητήσαμε info για τα πάντα: Τι είναι η κερατίνη; Πώς γίνεται; Πόσο θα σου κοστίσει; Μάθαμε για όλα αυτά και επιπλέον για ένα σαμπουάν που ισιώνει τα μαλλιά σου αρκεί απλώς να λουστείς! Αλήθεια, υπάρχει!

Κερατίνη: δεν είναι μόνο για ίσιωμα!
Ο βασικός λόγος για να κάνουμε κερατίνη στα μαλλιά είναι η θεραπεία, η βελτίωση, δηλαδή, της ποιότητας των μαλλιών μας. Έπειτα, πολύ σημαντικός λόγος είναι το εύκολο ίσιωμα, η λείανση, η απαλότητα, η προστασία της τρίχας για μεγάλο χρονικό διάστημα, το «ξεφριζάρισμα» ενώ, τέλος, ένας πολύ σημαντικός λόγος είναι για να βοηθήσουμε να μακρύνουν τα αδύναμα μαλλιά μας σε σύντομο χρονικό διάστημα, κάτι που αγαπούν οι γυναίκες!
Ανανέωσε το ραντεβού σου κάθε 3-4 μήνες
Οι θεραπείες κερατίνης δεν επηρεάζουν μόνιμα τα μαλλιά! Τα θεαματικά αποτελέσματα διαρκούν 3 μήνες και μετά σταδιακά φθίνουν ομοιόμορφα. Έτσι, μετά από αυτό το διάστημα τα μαλλιά επιστρέφουν στην αρχική τους μορφή αλλά σε σαφώς καλύτερη κατάσταση αφού η ποιότητα της τρίχας έχει βελτιωθεί σημαντικά. Η συνήθης επανάληψη, λοιπόν, είναι στους 3-4 μήνες.

Brazilian keratin VS θεραπεία κερατίνης: βρες τις διαφορές!

Κερατίνη ειναι η πρωτεΐνη από την οποία αποτελείται η τρίχα. Η Brazilian Keratin ή αλλιώς ισιωτική θεραπεία κερατίνης, όπως θέλετε μπορείτε να το πείτε, είναι ουσιαστικά μια υγρή μορφή τρίχας η οποία αναμιγνύεται με την εσωτερική και εξωτερική στιβάδα των μαλλιών με αποτέλεσμα την ουσιαστική αναγγένησή της.

Κερατίνη: στεγνώνεις και έχεις πλέον ολόισια μαλλιά!

Η κερατίνη της Angelopoulos Hair προσφέρει στα μαλλιά συστατικά τα οποία είτε έχουν χαθεί με την πάροδο του χρόνου είτε έλειπαν εξαρχής. Τα μικρότερα μόρια κερατίνης διεισδύουν στον φλοιό, βελτιώνουν και επιδιορθώνουν το στέλεχος της τρίχας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την λείανση, το τιθάσευμα των φριζαρισμένων μαλλιών και το εύκολο ίσιωμα μόνο με στέγνωμα.

Το σαμπουάν που ισιώνει τα μαλλιά με ένα λούσιμο! Υπάρχει!
Η διαδικασια ποικίλλει ανάλογα με την θεραπεία. Υπάρχει κερατίνη όπως η Nanocure brazilian keratin treatment by Angelopouloshair η οποία διαρκεί περίπου 2-2.5 ώρες και χαρίζει αποτελέσματα που διαρκούν από 3-5 μήνες. Επίσης, η nanocure διαθέτει εξειδικευμένες κερατίνες με κολλαγόνο για ξανθά μαλλιά, με ρινίσματα χρυσού και διαμαντιού για τους πιο απαιτητικούς. Ακόμα υπάρχει κερατίνη όπως η kerrin x η οποία μείωσε σημαντικά τον χρόνο εφαρμογής σε 70 λεπτά και μπορεί ο πελάτης να λουστεί και την ίδια μέρα.
Και ακόμα μια επαναστατική μέθοδος κερατίνης είναι η first shampoo από την sweet professional η οποία δεν έχει κανέναν περιορισμό. Η εφαρμογή της γίνεται με ένα απλό λούσιμο και κατόπιν περάσματα με πρέσα. Το first shampoo είναι το θαύμα στο κόσμο των κομμωτηριακών προϊόντων γιατί κατάφερε και μέσα 5 χρόνια αγαπήθηκε σε 65 χώρες!
Τι budget να υπολογίζεις!
 Το κόστος της κερατίνης διαφέρει ανάλογα με την θεραπεία και ορίζεται μετά από το consulting από τον εξειδικευμένο τεχνικό. Ενδεικτικά οι τιμές ξεκινούν από 99 ευρώ και μπορεί να φτάσουν στα 175.
Εγκυμονούσες, θηλάζουσες και παιδιά: Do or don’t?
Οι έγκυες και οι θηλάζουσες για να εφαρμόσουν την θεραπεία κερατίνης θα πρέπει να συμβουλευτούν τον γιατρό τους, όπως πρέπει να κάνουν και για οποιαδήποτε τεχνική εργασία. Βεβαίως, αυτό είναι κάτι που πρέπει να το επιτρέπει και κατασκευαστής του προϊόντος ενώ για παιδιά είναι κάτι που προτείνουμε από τις ηλικίες των 12 ετών και άνω.
Brazilian keratin νέας γενιάς: και μετά μπορείς να λουστείς!
Όπως σε όλα τα προϊόντα έτσι και στην brazilian keratin υπάρχει μεγάλη εξέλιξη τα τελευταία χρόνια. Η διαδικασία γίνεται γρηγορότερα, με περισσότερο καλλυντικά προιόντα και σαφώς χωρίς βλαβερά συστατικά για τον οργανισμό και τα μαλλιά που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν όταν ξεκίνησαν να λανσάρονται τέτοιου είδους προϊόντα. Αυτή τη στιγμή τα αποτελέσματα είναι καλύτερα σε όλα τα επίπεδα και η θεραπεία συνεχίζει να εξελίσσεται. Δύο πολύ σημαντικές αλλαγές που έχουν γίνει στο brazilian keratin είναι ότι πλέον μπορούν να γίνουν τεχνικές εργασίες χρώματος ακόμα και μετά από εφαρμογή κερατίνης, ενώ δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στο πότε θα λουστεί ο πελάτης.
https://www.youtube.com/watch?v=hphKTxoUNJk

READ more