Meghan Markle: η αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Χάρι φοράει ήδη το σωστό βερνίκι! Ποιο είναι!

It’s official! Ο πρίγκιπας Χάρι και η Meghan Markle είναι πλέον αρραβωνιασμένοι και λίγες ώρες πριν κυκλοφόρησαν μερικές επίσημες φωτό που δείχνουν όλη την ευτυχία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους. Ok! Ξέχασε την ευτυχία που είναι ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους και κάνε focus στο υπερφανταστικό μονόπετρο που φοράει η Meghan Markle.

Η πρωταγωνίστρια του Suits μπορεί να μην μπήκε ακόμη καλά- καλά στην βασιλική οικογένεια αλλά φαίνεται πως επέλεξε το σωστό βερνίκι σαν να ήξερε. Ή, η επιλογή του σωστού βερνικιού, μπορεί να έγινε και με την καθοδήγηση της Βασίλισσας Ελισάβετ αφού τελικά μοιάζει πάρα πολύ με αυτό που φοράει κι εκείνη.

Ιδού το χορταστικό close up!

Το βερνίκι που φοράει παραπάνω μοιάζει πολύ με το Ballet Slippers της Essie το οποίο είναι αγαπημένο της Βασίλισσας και γιαγιάς του πρίγκιπα Χάρι. Μάλιστα, φοράει το ίδιο βερνίκι από το 1989.

Το Ballet Slippers της Essie που έχει αυτή την ημιδιάφανη ροζ- λευκή απόχρωση ταιριάζει τέλεια σε κάθε τόνο επιδερμίδας και επιπλέον το αγαπούν πολύ οι νύφες. Λες να την δούμε να επιλέγει το ίδιο και στον γάμο της; Α) είναι πολύ πιθανό β) η Βασίλισσα θα το λάτρευε!

Read More

And More