Η Melania Trump ανέβασε την πρώτη selfie όλης της χρονιάς!

Είναι η σύζυγος του Donald Trump, του λιγότερου αγαπητού Προέδρου Αμερικής. Και είναι κάπως λογικό (και με δεδομένο ότι είναι ο… λιγότερο αγαπητός) το όνομά της να συζητιέται συχνά πυκνά, όχι πάντα για καλό. Ή μάλλον: σχεδόν ποτέ για καλό. Ο λόγος για την Melania Trump, την Πρώτη Κυρία η οποία ανέβασε και την πρώτη της selfie για όλο το 2017. Και φυσικά, ο κόσμος στα social ξεσηκώθηκε!

Στην φωτογραφία που θα δεις παρακάτω η Melania Trump έχει ανασηκώσει τα φρύδια της και δείχνει… εχμ, ενθουσιασμένη (ερωτηματικό) ενώ εύχεται “χαρούμενα Χριστούγεννα” σε όλους.

Κάποιοι, λοιπόν, σχολίασαν ότι είναι κάπως ειρωνικό να σου εύχεται “χαρούμενα Χριστούγεννα”, ένα μέλος της οικογένειας Trump. Κάποιος άλλος είπε ότι δεν είναι καθόλου κομψή, ειδικά σε σχέση με την προηγούμενη Πρώτη Κυρία, και κάποιοι σχολίασαν ότι η photo της μοιάζει με photo tinder (aka ο λογαριασμός που μπαίνουν όσοι θέλουν να… βγουν ραντεβού).

Όσο, λοιπόν, κι αν η Melania το προσπαθεί, όσα φίλτρα και αγιοβασιλιάτικα σκουφιά κι αν φορέσει, θα εξακολουθήσει να μην είναι συμπαθής στο κοινό. No?

Read More