Messy beach hair και ombré χείλη! Ο πιο hot συνδυασμός τώρα και πώς να τον κάνεις! Από την L’Oréal Paris!

Ετοιμάζεσαι να βγεις! Και φυσικά θέλεις να φτιάξεις τα μαλλιά σου και ένα ιδανικό μακιγιάζ που θα αναδείξει το χτένισμά σου! Τι θα έλεγες αν σήμερα δεν έκανες κάτι που κάνεις ξανά και ξανά; Να πειραματιζόσουν με ένα ολοκαίνουριο χτένισμα κι ένα διαφορετικό μακιγιάζ που θα αποσπούσαν τα καλύτερα κομπλιμέντα;

Και να οι προτάσεις μας: Messy Beach Hair (εκείνοι οι ατημέλητοι και sexy κυματισμοί που μοιάζουν σαν να επέστρεψες από την παραλία!) και Οmbré χείλη (εκείνο το υπέροχο ντεγκραντάρισμα χρωμάτων που παίζει πολύ και στα catwalks!). Και για να ακριβολογούμε οι προτάσεις δεν είναι… μας (!) αλλά της L’Oréal Paris!

O Δημήτρης Γιαννέτος, official make up artist και hair stylist της L’Oréal Paris (και ο άνθρωπος που όλες θα θέλαμε να έχουμε στην διάθεσή μας 24 ώρες το 24ωρο για να δημιουργεί για εμάς τα τελειότερα beauty looks) και η Σίσσυ Χρηστίδου μας δείχνουν πώς να πετύχουμε το hair styling και τα μαλλιά για τα οποία σου μιλήσαμε μόλις!

Πώς; Δες τα video turorial παρακάτω, κάθισε μπροστά από τον καθρέφτη σου και απλώς ακολούθησε τα βήματα και τις συμβουλές του Δημήτρη Γιαννέτου. Ακριβώς όπως κάνει και η Σίσσυ Χρηστίδου. Και ναι, το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό!

Πώς κάνεις το Messy Beach Hair look από το Δ. Γιαννέτο και τη Σ. Χρηστίδου!

Πώς να κάνεις το οmbré look στα χείλη από το Δ. Γιαννέτο και τη Σ. Χρηστίδου

Για περισσότερα video tutorial από την L’Oréal Paris κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More