Μετά από αυτό το μακιγιάζ θα τρέξουμε να αγοράσουμε λευκό μολύβι!

Μετά από αυτό το μακιγιάζ θα τρέξουμε να αγοράσουμε λευκό μολύβι! | tlife.gr

Υπάρχει ένα προϊόν μακιγιάζ που είναι soooo must have αλλά ελάχιστες έχουμε στο νεσεσέρ μας. Δυστυχώς, δεν είμαι μια από αυτές. Πρόκειται για το λευκό μολύβι το οποίο είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να βάλεις στο εσωτερικό του ματιού σου (waterline) για να δείξεις ξεκούραστη στη στιγμή! Αλλά σύμφωνα με την Kristen Stewart και τον προσωπικό της makeup artist, Beau Nelson, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το λευκό μολύβι για να κάνεις ίσως το τελειότερο μακιγιάζ που είδαμε στις Κάννες!

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Ή, έστω, μια κάποια αρχή: η Kristen Stewart, μούσα του οίκου Chanel, εμφανίστηκε στις Κάννες φορώντας ένα φόρεμα Chanel με πέρλες. Ο προσωπιός της makeup artist εμπνεύστηκε από το ρούχο και δημιούργησε για εκείνη αυτό το μακιγιάζ με τις μικροσκοπικές πέρλες στη ρίζα του κινητού βλεφάρου και ευτυχώς για εμάς, μοιράστηκε κάποιες λεπτομέρειες για το look με το Refinery29 και στις μεταφέρουμε asap: ο ίδιος είπε ότι είναι πολύ σημαντικό το ρούχο να σετάρεται με το γενικότερο look. Είπε, επίσης, ότι αυτές τις μικροσκοπικές πέρλες με φλατ τη μια μεριά (αυτή που κόλλησε στο κινητό βλέφαρο) τις είχε αγοράσει αρκετό καιρό πριν από ένα κατάστημα με είδη ραπτικής και παρά το γεγονός ότι δεν θυμάται την ακριβή τιμή, θυμάται ότι κόστιζαν ελάχιστα.

Ποια, όμως, ήταν η διαδικασία και πώς κόλλησε αυτές τις πέρλες; Αρχικά, πέρασε από όλο το κινητό βλέφαρο μια φυσική σκιά. Έπειτα, χρησιμοποιώντας κάθετα ένα βρεγμένο πινέλο σκιάς και χρησιμοποιώντας λευκή σκιά, έδωσε στα μάτια αυτό το catty σχήμα. Κόλλησε τις πέρλες μια- μια με τσιμπιδάκι και την Duo Eyelash Glue και ολοκλήρωσε μια μια glittery σκιά στις εσωτερικές γωνίες του ματιού.

Details #pearls #kristenstewart

A post shared by Beau Nelson (@beau_nelson) on

Και τώρα το αναπόφευκτο poll: έχεις λευκό μολύβι;


READ more