Μετά από δικαστική διαμάχη μια άλλη Kylie βγάζει καλλυντικά! Μαντεύεις ποια;

Όταν σκεφτόμαστε αυτές τις δύο λέξεις στη σειρά (Kylie και καλλυντικά) ο πρώτος συνειρμός που κάνουμε είναι η Kylie Jenner. Πολλές φορές όταν σκεφτόμαστε και το όνομα Kylie σκεφτόμαστε μόνο την Kylie Jenner.

Αλλά να που πολύ πριν η μικρότερη από τις αδερφές Kardashian/Jenner βγάλει το πρώτο της δισεκατομμύριο πουλώντας κραγιόν, μια άλλη Kylie ήταν πολύ πιο διάσημη από εκείνη: η Kylie Minogue!

Το story πίσω και από τις δύο Kylie είναι όταν το 2006 η ανήλικη τότε Kylie Jenner κατέθεσε το όνομα “Kylie” με το σκεπτικό να κάνει μελλοντικά την δική της σειρά ομορφιάς, η ομάδα της Kylie Minogue παρενέβη υποστηρίζοντας τότε ότι το όνομα αυτό παραπέμπει στην Kylie Minogue ενώ η θέση του KDB (οργανισμού όπου κατατίθενται τα ονόματα) ήταν η εξής: “Η Kylie Minogue είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη τραγουδίστρια, ανθρωπίστρια, ακτιβίστρια για να τον καρκίνο του μαστού που κατέχει ήδη κάποια trademarks με το όνομα Kylie, και το kylie.com” ενώ η αντίστοιχη αναφορά που έκανε για την Kylie Jenner ήταν πως επρόκειτο για μια “δευτερευούσης σημασίας περσόνα reality”.

Από τότε μέχρι σήμερα δεν είχαμε πολλά νέα για την εξέλιξη της υπόθεσης των δύο Kylie, αλλά κάπως έτσι φτάνουμε σε αυτήν εδώ τη στιγμή που η Kylie Minogue ανακοινώνει την δική της σειρά μακιγιάζ ξεκινώντας από τις σκιές Magnetic Electric οι οποίες θα είναι διαθέσιμες από 28 Ιουνίου.

Αλλά δεν είναι μόνο οι σκιές! Στην ίδια συλλογή ανήκει και ένα lip oil, ένα lip gloss, ένα eye to cheek glitter όπως το αποκαλεί και ένα lip to cheek color, πολυχρηστικά, δηλαδή προϊόντα που μπορούν να φορεθούν σε όλο το πρόσωπο, αρκεί να έχεις φαντασία!

Θα τα βρεις στο Kylie.com

 

Read More

And More