Μετά την Miley Cyrus ποια άλλη διάσημη κούρεψε τον φίλο της;

Έχει γίνει πλέον τόσο τάση στην καραντίνα οι διάσημες να κουρεύουν τα αγόρια τους, ώστε ετοιμάζουμε ένα τέτοιο θέμα με αυτές. Gwen Stefani, Blake Lively, Miley Cyrus και ένα σωρό ακόμη.

H Miley Cyrus, βέβαια, ήταν η τελευταία στη λίστα στην οποία μόλις προστέθηκε μια ακόμη διάσημη που έκοψε τα μαλλιά του αγοριού της. Κι επειδή ότι δεν ανεβαίνει στο instagram είναι σαν να μην έγινε ποτέ, η σωστή έκφραση είναι: μια διάσημη που έκοψε τα μαλλιά του αγοριού της και το έκανε story!

Πρόκειται για την Sarah Hyland που ξύρισε τα μαλλιά του αρραβωνιαστικού της, Wells Adams, αλλά ευτυχώς για εκείνον έμεινε μόνο στα πλαϊνά. Τα story ξεκινούν με τον Adams να λέει πως τα μαλλιά του έχουν μεγαλώσει αρκετά και έπειτα ρωτάει την σύντροφό του και πρωταγωνίστρια του Modern Family πόσες φορές έχει κουρέψει κάποιον για να την δει να σχηματίζει ένα μηδενικό με τα δάχτυλά της.

Έπειτα, οι followers βλέπουν ένα γρήγορο βίντεο στο οποίο ακούγεται το “Hello my baby” και δείχνει την Sarah Hyland να κουρεύει τα μαλλιά του φίλου της. Στο τέλος, ο ίδιος κοιτάει τον εαυτό του στον καθρέφτη και λέει: “Έκανε πολύ καλή δουλειά!”.

Εσύ, θα τολμούσες να κάνεις κάτι τέτοιο; Έχε στο νου σου, πάντως, ότι ο χρυσός κανόνας που λένε οι experts είναι να πηγαίνεις λίγο λίγο την φορά. Μπορείς να κόψεις λίγο παραπάνω τα μαλλιά σου αν το θες αλλά δεν μπορείς να τα μακρύνεις την ίδια στιγμή αν τα κόψεις περισσότερο από ότι θα ήθελες!

 

Read More

And More