Μετά τις CC κρέμες ήρθαν και τα CC κραγιόν!

Οι BB κρέμες μας πρωτοσυστήθηκαν καναδυό χρόνια πριν και πλέον δεν υπάρχει ντουλάπι μπάνιου ή νεσεσέρ που να μην έχει μέσα του αυτό το προϊόν (ναι, είμαι απόλυτα σίγουρη ότι από την στιγμή που την γνώρισες, την αγάπησες και πλέον έχει μπει για τα καλά στο beauty routine σου!). Και αν δεν έχεις BB σίγουρα έχεις μια CC που μας συστήθηκε λίγο αργότερα (τσέκαρε εδώ ποιες είναι οι διαφορές τους). Και κάπως έτσι, φτάσαμε στο… φέτος και τα CC κραγιόν. Yeap!

Συγκεκριμένα, το πρώτο CC κραγιόν λανσάρεται τώρα από τον Giorgio Armani. Πρόκειται για το Rouge Ecstasy (έτσι το ζητάς στο stand και όχι CC κραγιόν!), ενώ τα αρχικά του ονόματος προκύπτουν από τις λέξεις Care+ Color. Αυτό που το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα είναι ότι συνδυάζει τους ενυδατικούς παράγοντες με τις καλλυντικές ιδιότητες ενός βάλσαμου – το σύμπλεγμα “Melting Cream Complex”- συνδυασμένο με έντονα χρώματα.

Με πιο απλά λόγια είναι ένα super εξελιγμένο balm χειλιών με πολύ, πολύ έντονο και βαθύ χρώμα αλλά και αντιγηραντική δράση (όταν μεγαλώνουμε τα χείλη μας αδυνατίζουν και αποκτούν λεπτές γραμμές).

Τα Rouge Ecstasy θα τα βρεις σε 36 χρώματα, κοστίζουν €32.50 (είπαμε, δεν είναι ένα απλό κραγιόν!) και αν ψάχνεις το τέλειο berry τέσταρε το no 400!

Read More

And More