Μετά τις ψεύτικες φακίδες, τα ψεύτικα σπυράκια στην πασαρέλα!

Τα τελευταία χρόνια η ομορφιά έχει γυρίσει στο real beauty. Γράφονται άρθρα με αλήθειες, οι bloggers αποκαλύπτουν όλα τα ψεγάδια στο πρόσωπό τους και μιλούν ανοιχτά γι’αυτά, ακόμη και το catwalk έχει επηρεαστεί από την τάση αυτή με αποτέλεσμα κατά καιρούς να βλέπουμε mini trends όπως οι ψεύτικες φακίδες.

Και μέχρι εδώ είναι όλα ok. Αλλά να που η γραμμή ανάμεσα στο real και την υπερβολή είναι πολύ λεπτή και είναι εξίσου εύκολο να την προσπεράσει κανείς. Όπως ακριβώς έγινε μόλις στο πλαίσιο του Milan Men’s Fashion Week! Εκεί, ανάμεσα στα υπόλοιπα shows υπήρχε αυτό και του σχεδιαστή από την Μαλαισία, Moto Guo, ο οποίος “έριξε” τα μοντέλα του στην πασαρέλα έχοντας δημιουργήσει στα πρόσωπά τους ψεύτικα σπυράκια (ok, όχι ο ίδιος αλλά ο make up artist).

Το αποτέλεσμα στο show ήταν αυτό που θα δεις παρακάτω…


Και σίγουρα τα fake blemishes δεν είναι το επόμενο μεγάλο trend στο μακιγιάζ όπως ας πούμε ήταν οι ψεύτικες φακίδες, αλλά ήταν κάτι εντελώς μα εντελώς διαφορετικό. Η ερώτηση, όμως, είναι: πόσο… real beauty μπορεί να αντέξει κανείς; Και αν αυτό έγινε όντως για να προβληθεί η αληθινή ομορφιά και να νιώθουμε καλύτερα με τους εαυτούς μας όσες και όσοι έχουμε ακμή, ή απλώς να γίνει ντόρος γύρω από το όνομα του συσγκεκριμένου σχεδιαστή. Ποντάρω στο δεύτερο!

Read More

And More