Μετά το ξύρισμα τι; Το νέο after shave balm του Tom Ford!

Μετά το ξύρισμα υπάρχει πάντα αυτή η ενοχλητική αίσθηση τραβήγματος. Φαντάσου ότι η αίσθηση αυτή είναι υπερβολικά έντονη στα πόδια μας, πόσω μάλλον στο πρόσωπο του καλού σου που πρόκειται για μια ακόμη πιο ευαίσθητη περιοχή.

Και κάπου εκεί ανάμεσα έρχεται η νέα beauty έκπληξη από τον Tom Ford! Πρόκειται για το Grey Vetiver After Shave Balm, εμπνευσμένο από τη φιλοσοφία της συλλογής ανδρικών ρούχων του. Βασικό συστατικό του από όπου αντλεί και το όνομά του το προϊόν είναι το δροσερό vetiver, για το οποίο ο Ford δηλώνει ότι είναι σήμα κατατεθέν ενός κλασικού, αρρενωπού άντρα.

Σύσταση και υφή
Το Τοm Ford Grey Vetiver έχει δημιουργηθεί με βάση την πιο αυθεντική νότα vetiver που υπάρχει, και τη μεταφέρει από το φόντο –την παραδοσιακή θέση του συστατικού σε πολλά αρώματα– σε μία ξεχωριστή παρουσία που διαρκεί από την κορυφαία νότα ως το παρατεταμένο τελείωμα. Ο συναρπαστικός συνδυασμός ψυχρών, ξηρών και πλούσιων τόνων ξύλου του μοναδικού vetiver αναδεικνύεται και φωτίζεται στον πληρέστερο βαθμό σε αυτό το άρωμα. Το Vetiver Nature-Intact, το οποίο λαμβάνεται με μία επαναστατική τεχνική εκχύλισης και χρησιμοποιείται εδώ για πρώτη φορά στην αρωματοποιία, καλείται να αποδώσει αυτόν τον εξαιρετικά καθαρό χαρακτήρα του vetiver.
Για να δημιουργηθεί η εκπληκτική προσωπικότητα του Grey Vetiver, αυτό το αποκλειστικό εκχύλισμα χρησιμοποιείται σε πολύ μεγαλύτερη ποσότητα από ό,τι χρησιμοποιείται το vetiver παραδοσιακά σε πολλά αρώματα. Πλαισιωμένο από νότες που έχουν επιλεγεί για να υποστηρίξουν και να τονίσουν τη μοναδικότητα του vetiver, δίνει ένα άρωμα εξαιρετικής πολυτέλειας με ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο χαρακτήρα: το Τοm Ford Grey Reviter είναι μία σύνθεση απαστράπτουσας, αψεγάδιαστης κομψότητας σε ένα φόντο επιβλητικής, γήινης θέρμης.
Όσον αφορά στην υφή του και την δράση του; Είναι πραγματικά ελαφριά με αποτέλεσμα να μην βαραίνει την επιδερμίδα, ενώ καταπραϋνει και εξασφαλίζει βαθιά ενυδάτωση σε κάθε τύπο δέρματος. Τέλος, το Tom Ford Grey Reviter
ανακουφίζει και ενυδατώνει το φρεσκοξυρισμένο δέρμα διότι περιέχει συστατικά όπως αλόη, βούτυρο καριτέ, λάδι jojoba, καφεΐνη και σακχαρόζη.

Tι λέει ο Tom Ford για το νέο δημιούργημά του
“Το vetiver φέρνει αμέσως στο μυαλό μου τον κλασικό άντρα, έναν άντρα που έχει αυτοπεποίθηση, καλλιέργεια και μια κάπως παραδοσιακή αντίληψη του τι σημαίνει να είσαι άντρας –μια κομψότητα που εκφράζεται στα ρούχα TOM FORD. Είναι μία από τις αγαπημένες μου αρωματικές νότες, επειδή είναι διαχρονική, γήινη και έχει εντυπωσιακό χαρακτήρα». Και προσθέτει: «Σχεδόν οι πάντες αναγνωρίζουν το vetiver και το συνδέουν με κάτι· είναι το αντίστοιχο του κλασικού μπλε μπλέιζερ, του όμορφου ρολογιού ή του δερμάτινου, δετού παπουτσιού”.

Read More

And More