Μετά το negative space manicure, τα negative space lips είναι το νέο hot!

Περάσαμε ένα ολόκληρο 2016 αφήνοντας ένα μικρό κενό στα νύχια μας. Ήταν το trend του negative space manicure. Και τώρα ήρθε η στιγμή να κάνουμε κάτι αντίστοιχο με τα χείλη μας! Το negative space lips είναι κάτι εντελώς καινούριο και μας συστήνεται από την make up artist παύλα insta φαινόμενο Vlada Haggerty. Πολλές άγνωστες λέξεις; Θα στις βάλω σε τάξη μια προς μια!

Η Vladda Haggerty είναι make up artist που κάνει focus στο lip art και έγινε ευρέως γνωστή όταν η Kylie Jenner άρχισε να της κοπιάρει τις εμπνεύσεις για τα δικά της Lip Kit. Με άλλα λόγια, τα γραφικά από τις συσκευασίες των κραγιόν της Kylie είναι έμπνευση της Vladda. Το νέο μπορείς να το διαβάσεις εκτενώς εδώ και εδώ μπορείς να ακολουθήσεις την Valda Haggerty στο instagram για να διαπιστώσεις από μόνη σου το copy του πράγματος!

Όσον αφορά, τώρα, το negative space lip trend: η Vogue Chine επιστράτευσε την Vladda Haggerty για να κάνει μερικά lip art και εκείνη δημιούργησε αυτά τα υπέροχα που μπορείς να δεις παρακάτω και που αργότερα ανέβασε στο instagram της βάζοντας hashtag #negativespacelipart.


Και αυτό παρακάτω…


Και παρά το γεγονός ότι το συγκεκριμένο hashtag δεν έχει αρκετή κίνηση ακόμη, αλλά το beauty ένστικτό μου μου λέει πως τις επόμενες μέρες θα βλέπουμε παντού γύρω μας τέτοια χείλη! Τι λες;

Αν το βρίσκεις αρκετά τολμηρό, κάνε κλικ εδώ και δες πώς θα κάνεις μερικά από τα πιο υπέροχα negative space manicure!

Read More

And More